Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-22, 18:24   #858
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
Przepraszam , ze tak dlugo czekalyscie ale mam urwanie glowy ... i tel u tesciowej zostawilam bede miala go wieczorkiem, wiec Agatko nie odczytalam Twojego smska

Widzialam serduszko!!!! tak szybko bilo..... 6 tydz wg pomiarów

Taka bylam wzruszona, ze o polowe rzeczy zapomnialam zapytac.. Jeszcze mam brac luteinke, zrobic zestaw badan, wizyta za 2 tyg.... Ja mowie do gina- to co jeszcze wystarczy poczekac troszke...a ON - na co? JA- ma to czy wszystko dobrze bedzie a on w smiech- Wszystko dobrze, teraz na porod Pani poczeka.... Sama nie wiedzialam co mowie hihihih i jeszcze tak spieszylam do tza i... Zdjecia zapomnialam. Nie moge sobie darowac.... Nio ale coz Dziekuje za kciuki Kochane jestescie !!!!!!!
aż mi się łezki zakreciły jak przeczytałam o serduszku... cudownie!!! szkoda, że nie masz zdjątką, ale najważniejsze, że dzidzia zdrowa. brałaś l4?