2011-07-22, 21:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Ale się rozgadałyście.........
Ja miałam na dziś duże plany, ale tak na prawdę mało co zrobiłam. Pranie i ogórki zakisiłam, a planowałam jeszcze dom posprzątać żebyśmy jutro z mężem mieli czas dla siebie.
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa
ja właśnie mam odwrotnie  wszystko planuję i analizuję wybiegam za mocno w przyszłość  wtedy czuję się dobrze kiedy wszystko przemyślę i zaplanuję... tyle, że życie takie nie jest ehhh
kryzys przechodzę, zamiast cieszyć się z dnia dzisiejszego, myślę co będę robić po 2#   a jeszcze nawet w 2 ciążę nie zaszłam
|
Kochana mam takie samo myślenie, niestety # trochę zaburzył moje plany, teraz jedyne co planuję to urodzić zdrowego syna, a co później to bedzie to nie mam pojęcia.
A za takie myślenie to po dupie masz ode mnie. Kochana dużo zależy też od naszej psychiki więc proszę mi tu myśleć pozytywnie.
Cookie wiedziałam, że dziś zobaczysz serduszko . Ja do dziś pamiętam ten dzień, tą chwilę 25 marca
Cieszę się ogromnie 
Natalia21 właśnie o Tobie dziś myślałam, cieszę się że teście są za sobą, myślę, że wszystko się unormuje 
Powiem wam, że mój syneczek bardzo lubi e-ciotki wizażowe bardzo się ożywia jak siadam i czytam co się u was dzieje kobieciarz mały
|
|
|