Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymagania mamy i byle komu się nie oddamy! - U.P.S cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-22, 22:26   #2688
Biedronkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Wymagania mamy i byle komu się nie oddamy! - U.P.S cz. 4

Cytat:
Napisane przez beautiful_lie Pokaż wiadomość
A ja zacznę chyba narzekać na siebie i ten głupi nawyk przywiązywania się do ludzi.. Nie wytrzymuje już ze sobą i mam siebie już momentami dosyć
co jest?

Cytat:
Napisane przez infrequency Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie mam 21. xD Niecały miesiąc, hahaha.

Mam kuzynkę, która jest w I LO i wygląda na starszą ode mnie, serio. Ale ona się na taką robi po prostu. I wiecie jak to jest, gdy ma się pełno ciotek i wujków- niezbyt orientują się ile masz lat i na jakim etapie nauki się znajdujesz (rok temu jak był takie zjazd rodzinny jak co roku na odpust parafii, z której się wywodzi mój tata i jego rodzeństwo, jedna z ciotek spytała mnie, czy zaczęłam przygotowania do matury. Jak ją uświadomiłam, że zdałam rok wcześniej, to uwierzyć nie mogla. ). No i jeden wujek wyskoczył z tekstem do tej kuzynki, że kiedy za mąż wychodzić będzie. A jej ojciec (z lekka oburzony): "co ty ją pytasz, to Marzenę prędzej". Wujek kompletnie zdezorientowany: "ale Marzena uczy się jeszcze, studiuje przecież", a ojciec tej kuzynki: "no, a P w liceum uczy się". Mina tego wujka- bezcenna. Myślałam, że padnę ze śmiechu.

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Reeeniu, chyba nie myślisz o nim?
haha kocham takie sytuacje

Cytat:
Napisane przez me9so3horny Pokaż wiadomość
wróciłam do was
ello

-Przykro mi, ale nie ma między nami chemii...
-To fizyka Ci już nie wystarcza?

Biedronkowa jest offline Zgłoś do moderatora