2011-07-23, 01:43
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Napisane przez nena1984
ogólnie należy mi się lanie, bo kupiłam dziś sukienkę i spódnicę  Plan oszczędnościowy jak zwykle w powijkach...
|
Lanie pałą na goły tyłek Ale jednemu nie można zaprzeczyć - jesteś prawdopodobnie najlepiej "wydizajnowaną" PMką 2012 
Cytat:
Napisane przez nena1984
no to jutro będzie rolowanie skarpety na żywo. Nawet specjalnie kupię nową skarpetę, żeby nie było....
|
Hahaha jesteś świetna, uwielbiam Cię Mam nadzieję, że zrobisz to mimo wklejonego tu filmiku przedstawiającego tenże trick Choć w pierwszej chwili pomyślałam, że skarpetą nazywasz potocznie tzw. sofisto-twist, który królował w latach 90'tych Ale to była zabawa Chyba sobie kupię, bo ostatnio bardzo polubiłam koczki i (o dziwo!) również siebie w nich 
A mi trochę rocznica zaręczyn z TŻem nie wyszła :p Byliśmy u moich rodziców na obiedzie, ale liczyłam na to, że po powrocie spędzimy ten czas jakoś tak tego... ]:-> A tu się okazało, że TŻ postanowił wybrać sobie w necie pasek do zegarka... więc ja poszłam mu zrobić jedzonko do pracy... Fakt, wstaje dziś o 4:40 (taka zmiana...) ale no kuuuurczęęęę... a przed uśnięciem tak cudnie mnie pocałował, że...
Ach ten mój tajemniczy i trzymający w napięciu ( ) TŻ
|
|
|