Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-23, 01:43   #2425
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ogólnie należy mi się lanie, bo kupiłam dziś sukienkę i spódnicę Plan oszczędnościowy jak zwykle w powijkach...
Lanie pałą na goły tyłek Ale jednemu nie można zaprzeczyć - jesteś prawdopodobnie najlepiej "wydizajnowaną" PMką 2012

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
no to jutro będzie rolowanie skarpety na żywo. Nawet specjalnie kupię nową skarpetę, żeby nie było....
Hahaha jesteś świetna, uwielbiam Cię Mam nadzieję, że zrobisz to mimo wklejonego tu filmiku przedstawiającego tenże trick Choć w pierwszej chwili pomyślałam, że skarpetą nazywasz potocznie tzw. sofisto-twist, który królował w latach 90'tych Ale to była zabawa Chyba sobie kupię, bo ostatnio bardzo polubiłam koczki i (o dziwo!) również siebie w nich

A mi trochę rocznica zaręczyn z TŻem nie wyszła :p Byliśmy u moich rodziców na obiedzie, ale liczyłam na to, że po powrocie spędzimy ten czas jakoś tak tego... ]:-> A tu się okazało, że TŻ postanowił wybrać sobie w necie pasek do zegarka... więc ja poszłam mu zrobić jedzonko do pracy... Fakt, wstaje dziś o 4:40 (taka zmiana...) ale no kuuuurczęęęę... a przed uśnięciem tak cudnie mnie pocałował, że...
Ach ten mój tajemniczy i trzymający w napięciu () TŻ
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora