2011-07-23, 13:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Kajool, Ania, Dziubeczku - ślicznie dziękuję za odpowiedzi To nie musze się marwtić, że dwóch paczek nie zużyję 
Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan
opis porodu 
W czasie porodu robili mi usg i wyszło że mały ma dużo mniej niż 3600gr jak się urodził to byliśmy w szoku że taki mały. 
|
Dzięki za opis Blondynko 
No i wagę ma śliczną, idealną wręcz, a tak Cię straszyli 
Cytat:
Napisane przez CookieMonsters
Dziewczyny, nie wiem co mam robić ! Nie chce siać paniki ani w domu ani na IP  Jak wstawałam okolo 4 do łazienki to'coś' z mnie wyciekło i to tak sporo. Al to nie śluz tylko jakby woda! 
|
Cookie, i co z Tobą?
Cytat:
Napisane przez Kolina
babuszki, wstalam by upolowac kody z rossmanna - i juz limit sie wyczerpal  a pierwszy raz probowalam i tak sobie mysle ze 8 rano to chyba pozno jak jest taka oferta - te z was ktore je maja, od ktorej pobieralyscie kody od polnocy trzeba zaczynac? 
|
Ja pobrałam jakieś 3 minuty po północy 
Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano
ile upolowałaś kodów   ?
ja mam 3 i chyba kupie jedynki i 2xdwójki.
my ciagle na jedynkach jestesmy, ale mam tez paczke dwójek i czasem zakładamy juz takie bardzo wielkie nie sa.
|
Ja dwa. I kupię jedne jedynki i jedne dwójki 
Cytat:
Napisane przez Brida
Pampersy premium care to w ogóle chyba nie mają opcji newborn ?
|
Mają. Nie nazywają się "newborn", ale są dla dzieci 2-5 kg 
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
Czy któraś z Was robiła np pokój z balkonu ?
albo dobudówkę do domku ?!
Chce wiedzieć, czy trzeba mieć jakieś pozwolenia od miasta?
czy po prostu mogę sobie zrobić z balkonu, tarasu pokój ?
|
Oj nie, nie można. Musisz mieć pozwolenie na zmianę zagospodarowania przestrzeni czy coś takiego... I od urzędu i od sąsiadów bezpośrednich.
Oczywiście mogłoby Ci się udać i bez tego, ale wystarczy że ktoś "życzliwy" by doniósł (a na 90% tak by było ) i mogłabyś duże kary płacić...
|