Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 12:12   #2480
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane!

Muszę Wam powiedzieć, że jestem mega zadowolona, bo załatwiłam dzisiaj dwie przedślubne sprawy. Po pierwsze umówiłam się na czesanie do fryzjerki polecanej przez moją stylistkę, więc na weselu 20 sierpnia będę już wypróbowywać umiejętności fryzjerki pod kątem ślubu Co najlepsze dziewczyna przyjedzie do mnie do domu, a cena razem z dojazdem mniejsza niż za czesanie w niejednym "prestiżowym" salonie. Bardzo pozytywnie mnie to nastroiło A że mam dwa wesela w sierpniu, to na drugie spróbuję się umówić z drugą polecaną fryzjerką. W końcu jak próbować, to na całego!

A po drugie byłam dzisiaj w hotelu pracowniczym, w którym będziemy załatwiać noclegi dla gości. Jakiś czas temu został on sprzedany i nie było wiadomo czy w ogóle będzie dalej działał jako hotel, więc sprawa noclegów była do tej pory bardzo niepewna. A tu okazuje się, że od dwóch miesięcy hotel działa już pod nową nazwą i w dodatku dorobili do niego piętro z takimi apartamentami, że 3* można mu spokojnie dać Bo wcześniej był czysty i zadbany, były w pokojach łazienki itd. ale jednak wystrój rodem z PRLu. Co prawda cena trochę skoczyła, ale pokoje prezentują się super!

Chatko, według mnie jakby te falbanki zaczynały się w tym niższym miejscu, to byłoby o wiele lepiej do Twojej figury. Bo tutaj ta asymetria na biodrach dziwnie wygląda. I jak dla mnie powinno być zdecydowanie więcej tych falbanek. Tu jest za mało/za rzadko i dlatego się nie układają tak pięknie jak powinny. Jednak z falbankami trudna sprawa, żeby się tak idealnie prezentowały.
Super, że wszystko się układa pomyślnie
My wczoraj dostaliśmy ostatnie na ten rok zaproszenie na wesele, więc jak następnym razem będę w Łęcznej, to też zapiszę się do drugiego fryzjera i będę testować

Co do tych falbanek, to właśnie tak to jest, wszystkie te kiecki falbankowe są albo asymetrycznie ułożone, albo jakieś dziwne, albo za nisko, albo za wysoko... Chyba naprawdę będę musiała sobie uszyć, bo po prostu nie ma takiej, jaką ja bym chciała

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
mało która osoba jest teraz bez "uczuciowej przeszłości", choć powiem, że zazdroszczę trochę takim parom od liceum (albo i od piaskownicy ) aż do ślubu taką parą są moi rodzice, ale okazało się że to też niczego nie gwarantuje i nie obyło się bez bardzo poważnego kryzysu.....

najważniejsza jest miłość wspomnienia nie są niczym złym, nawet te delikatne ukłucia na wieść o ślubie byłego.....w końcu przeżyło się trochę z tym człowiekiem....
Ja też trochę takim parom zazdroszczę, ale też wiem, że gdybym wyszła za swojego pierwszego faceta, moje życie byłoby diametralnie różne od obecnego.. I jednak te poprzednie związki właśnie sprawiły, że mój obecny jest pełny i satysfakcjonujący -bo w tamtych poprzednich dowiedziałam się, czego chcę i czego nie chcę od życia. A gdybym poprzestała na pierwszym, to jednak zawsze chyba miałabym jakieś takie poczucie, że coś mnie w życiu ominęło... Heh, każdemu w życiu czego innego trzeba.

A co do mojego żeniącego się Exa, to myślałam, że to dziś, a okazało się, że ten ślub był wczoraj jakoś źle widocznie zrozumiałam No ale miałam prawo, w końcu śluby zwykle są w soboty.
o 23 z kawałkiem Przyjaciółka mi napisała, że jest na tym weselu i że mnie bardzo kocha i u mnie będzie piękniej Więcej dowiem się jak się spotkamy, bo na razie jeszcze jest pijana

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Hihi...dzieki Naszukalam sie go troche choc w efekcie koncowym to on znalazl mnie Moze kiedys jak bedziecie pisac jak to poznalyscie swoich TZ, napisze wam o naszym pierwszym spotkaniu Bo to naprawde wyjatkowa historia
Opowiedz! U nas się tematy zmieniają się jak w kalejdoskopie, wiele z nas już opowiadało, jak się poznałyśmy z TŻ, więc teraz kolej na Ciebie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
rany, dziewczyny, wlaczylam wlasnie bbc .. to co sie stalo w Norwegii .. normalnie sie poplakalam

i grozi typowi tylko 21 lat wiezienia!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ja bym tutaj widziała bordo + złoto lub szampan jeśli już, bo na sali jest dużo białego, więc moim zdaniem mogłoby się to trochę gryźć z ecru. A złoto czy szampan będą już takimi wyraźniejszymi kolorami w tej sali.
Ja też uważam, że bordo z szampanem będą akurat do tej sali

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Piszecie o karze. Kara śmierci akurat tutaj nic nie rozwiąże, byłoby to tylko na korzyść tego kolesia. Uwolnienie go od wszelkiej kary. Dożywocie, w więzieniu o zaostrzonym rygorze z torturami umysłowymi i fizycznymi, to jest coś, a i żeby jeszcze codziennie go ktoś w dupę pociskał. I do tego praca w kamieniołomach, na suchym chlebie i wodzie. I cała cela wywieszona zdjęciami jego ofiar. I normalnymi i po śmierci. Wiem, w takich wypadkach sama jestem nawiedzona, wybaczcie.
Jestem tego samego zdania. Śmierć dla takich zbrodniarzy to uwolnienie ich od kary, oni powinni naprawdę ODPOKUTOWAĆ ciężko swoje winy, przez długie lata.

Cytat:
Napisane przez Piekielny_Aniolek Pokaż wiadomość
To jesteśmy dwie Moim zdaniem tak się powinno robić z każdym bandziorem a nie tylko takim co zabije tyle ludzi. A co z takimi, którzy zabijają dzieci? Wszystkich do wora i heja do kamieniołomów!!
Dokładnie!!

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora