2011-07-23, 12:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Roger&Gallet - The Vert;Bois de Orange;Cedrat;Eau de Lotus Blue;Bouquet Imperia
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Miałam Bouquet Imperial- bardzo przyjemny zapach, niły, raczej lekki- troszeczkę koloński, ale po damsku, a przy tym jakby z nutką jagodową
Mogę podesłać próbkę- ogólnie bardzo dobry i bezpretensjonalny zapach
|
Jagodową? To jak coś, będę się odzywać 
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez agnieszka1970
Ja też czytałam opinie o podobieństwie do Sisley'a - dla mnie to zupełnie inna bajka. Sisley jest ziołowy i delikatny, nie drażni mnie. Tu nuta kolońska jest bardzo mocna, aż drapiąca, na poczatku czuję cytrusy (ale właśnie takie kolońskie, jak z chusteczki odświeżajacej), potem wyłazi jakaś gorycz i mimo tego, że mąż stwierdził, że są "nawet OK" to ja nie moge ich na nim znieść, choc nie jestem strasznie wybredna, jeśli chodzi o zapachy meskie ;-)
Skusiła mnie cena na allegro - 40 zł za 200 ml. Po dwóch dniach sprzedałam, więc jesli Cie kusi to kupuj, bo cena naprawde jak za barszcz 
|
Na razie kupię chyba tą herbatę, co prawda zielonych herbat mam dużo, ale taka cena , wiem pobawię się w różne eksperymenty perfumeryjne z zieloną herbatą, od dawna się do tego zabieram 
Jak bardziej męski, to nie ma co, ja nie lubię uniseksów, może rozbiorę któryś z tych ewidentnie damskich
|
|
|