Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 12:26   #2262
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
kwiatuszek, u mnie czyns byl malutki, pozniej zrobili generealny remont bloku i podnieśli, ale uważam, ze nie jest zle

pokazuje Dropsa na razie tylko moj pies go kocha i siedzi przy klatce jak zaczarowany
sliczna swinka kusi mnie na nia ale po ostatniej sie boje , wybralam najslabsza i zdechla, juz po przyniesieniu do domu nie chodzila

[QUOTE=Corvette;28300712]Witam Koleżanki

Ech, ale Ci dobrze. Mi się wydaje że w sklepie nie byłam od wieków! Fajnie że znalazłaś co chciałaś

No to życzę powodzenia. Wiadomo, to inwestycja na wiele lat. Nie wiem jak Ty, ale ja z przyjemnością jeździłam oglądać.

Mój też lubi. Szczególnie gdy wybieram i przymierzam sukienki na Sylwestra ale ja nie lubię, bo jak już wspomniałam, kudły mi się elektryzują Grrrrr...

Do dzisiaj tak jest. U nas np Chińczycy lub Pakistanie, mieszkają na kupie (dosłownie). Pomęczą się przez parę, ale później każdemu zostaje trochę pieniędzy i kupują swoje własne.

Nie lubię pizza (przejadła mi się) ale Twoja wygląda bardzo apetycznie
Co to jest kurkuma? Zioło czy jakiś barwnik ?

He, he..słodki ten Dropsik, jak....dropsik. Przypomina trochę sąsiada obok. (kopa włosów)

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam sernik na zimno z jagodami oczywiście się tymi jagodami uciapałam
QUOTE]

Smacznie brzmi....ja nie mam apetytu na nic. Jest taka spiekota, chyba gorzej niż w piekle

To dobrze że u Ciebie wszyszko w porządku.
Wzajemnie

Też bym chętnie zobaczyła

Arnama- i co? Kupiłaś te pędzle?
Karinio chyba na inny kontynent "uciekła"?
Eve- No to pięknie posypało! A u nas gorąc i słońce.

Wczoraj było jednak plus 58C. Nie było czym dychać. Nie potrzebuję drzemek, ale jak się położyłam po kolacji na kanapie to obudziłam się koło 10-siątej wieczorem. Dzisiaj "tylko" plus 34

A w ogóle to miałam kijowy dzień. Pożarłam się z babką. Sprowokowała mnie tak, że święty by nie wytrzymał. Wystarczy pobyć z nią pół godziny a czuję się tak, jak by wszystkie soki ze mnie wycisnęła. Zawiozłam na zakupy, a ona znowu "stare trupy" wyciągła z szafy. Ech...dobrze że mieszka w innej miejscowości bo chyba do tej pory już bym za kratkami siedziała

Dobranoc kobietki
oj mi sie tej zimy wloski elektryzowaly dlatego czesalam je szczotka jonowa teraz juz sa spokojne
o rany padlabym na takim upale
Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
A jeszcze co zakupów... mój czasem kręci nosem, ale jeździ ze mną Wczoraj jakoś wyjątkowo się ucieszył On nie lubi ciuchów kupować... najchętniej to by chciał żebym ja mu kupowała- często tak robię, ale spodnie np to już musi mierzyć natomiast sukienki też pomaga mi wybierać, zazwyczaj zwróci uwagę na coś, czego ja bym nie wzięła do ręki a kiedy mierzę okazuje się że fajnie w tym wyglądam

Ale wczoraj widziałam na wystawie pewnego sklepu, obok supermarketu świetną kiecę dopasowana, obcisła, z drapowaniami z przodu i miała 1 rękawek, a właściwie jak by taką falbankę zrobiona z cienkiego i zwiewnego materiału w ogóle fajne są tam ciuchy (sądząc po wystawie) i są też jakieś BUTY muszę sie tam wybrać w najbliższym czasie może ustrzelę tam coś na wesele ta kieca była w kolorze kawy z mlekiem... mnie się marzy coś bardziej kolorowego: czerwień lub chaberek, no ale wiadomo, nie zawsze kupuję to, co sobie umyśliłam

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Superowy a jak ma na imię
ja mojemu kupuje ciuchy i spodnie tez, znam wymiary
tez mam ostatnio ochote na czerwona sukienke jak narazie to mam choc czerwone pazurki

tesciowa i szwagier maja imieniny , maz chce od razu podlubac przy auku wiec jak pojade to musialabym u nich siedziec do pozna ;(

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Corvette kurkuma to przyprawa, tak jak cynamon czy szafran.

Od rana kłótnia z mężem.
co sie stalo?
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora