2006-10-03, 21:09
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: wszystko co chcecie wiedzieć o BUTACH ale nie wiecie gdzie szukać...
Cytat:
Napisane przez cookiemonster
kamkam, jasne że mozna obciagnąć obcas, ale może to wymagać odklejenia obcasa albo oderwania go od reszty buta i zeby go spowrotem przymocowac trzeba będzie odkleić wkładkę i podpodeszwę czyli troche roboty jest z tym. nie wiem czy któryś szewc se tego podejmie bo teraz to raczej są przyzwyczajeni jedynie do wymiany fleków  chociaz powiem szczerze że jak poszłam do jednego z cała skórą na obcasie zdartą to się ucieszył jak dziecko, że w końcu coś innego do roboty ma
na zdjęciu które wkleiłaś nie widać jakis braków na tych bucikach  ale jeśli nie znajdą ci zamszu w takim samym kolorze to może obić obcas skórą licową jaka jest na buciku. niestety to jest problem z obciąganymi obcasami w połączeniu z polskimi chodnikami  jest jeszcze opcja wymiany obcasa na taki udajacy skórzany w paseczki. wtedy nie byłoby problemu z zadziorkami na skórze, tylko pozostaje pytanie czy ktos sie podejmie takiej wymiany
|
Hej,
A bo te zdjęcia były robione zanim założyłam buty
Braki są tam, gdzie jest od spodu ten zielony zamsz...
No niestety, szewc potrafi tylko wymienić fleki...
Też myślałam o obiciu skórą licową, ale nikt nie ma takich ścinków...albo ja po prostu nie mam namiarów na dobrego szewca w Lublinie ;(
A o jakich paseczkach mówisz???
No tak, polskie chodniki to katastrofa...pozostaje nosić kalosze:/
|
|
|