Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-23, 12:40   #761
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Cytat:
Napisane przez dreamnes Pokaż wiadomość
extra brzuszek mi tez tak nagle wywalilo pierwsza z moich dolegliwosci sie pojawila ... dopiero teraz = puchną mi nogi ;/ za duzo w pracy stoje

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

ja odliczam dni bo świeżo po ślubie go musiałam opuścić ... ale zostało 40 dni i już na zawsze razem nie bedzie takich długich rozłąk bo to dobrez nie wpływa na młode małżeństwa tym bardziej że ja się denerwuje a malutka w środku też przeżywa przezemnie ;]

A co do porodu rodzinnego to mój powiedział,że bedzie ze mną o ile nie zemdleje to ja go pytam czemu ma zemdleć. A on jak ma patrezć jak wychodzi dzidzius i krew heh a ja mu mówię, że sama bym nie chciała patrzeć i że nie chce zeby on patrzył tylko stał za plecami i trzymał mnie za rękę bo wiecie co... jak mnie coś boli i mnie trzytuli lub dotknie tego miejsca co boli to ile mniej cierpie, że aż dziwne że dotyk tż jest lepszy niż tabletka przeciwbólowa i ZGODZIŁ SIĘ powiedział , że za rękę to na pewno będzie mnie trzymał i jak coś to chciałby przeciąć pępowinę nawet powiedział że w pracy weźmie wolne chyba nieświadomy że dzieci nie ustalają terminów kiedy chcą uciec z brzuszka
Ja tez chciałam żeby był przy porodzie mój TZ ale On nie chciał, i teraz to i pewnie lepiej że nie był bo strasznie na niego wyzywałam że tak muszę cierpiec a wyzywałam że wszyscy Mnie słyszeli. Jak będe mieć cesarkę to chciała bym zeby był przy Mnie wtedy

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora