Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-23, 15:19   #4310
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
eee nie będzie tak źle

gratulujemy

kaorlak
Nadii nie wypadają włoski, wytarło jej się tylko kółko z tyłu i dwie poziome kreski po bokach główki , na tym zakończył się etap ścierania włosków teraz zaczynają jej rosnąć

słodko musi wyglądać

ciekawa jestem kiedy moja tak zacznie

taaa pewnie by jej piwo i czipsy dał zamiast mleka
(ofc żart)

Iza
może spróbuj od jabłuszka

moja kruszynka też już rusza grzechotką, najczęściej wali o materacyk i ma taką radochę że aż całe łóżeczko chodzi wyczaiła też piszczącego hipopotama, ale na razie po przypadkowym naciśnięciu patrzy się na niego jak zahipnotyzowana i pewnie się zastanawia czemu czasami hipcio taki dźwięk wydaje

ostatnio chwyciła opakowanie chusteczek nawilżających i w szoku byłam bo utrzymała a myślałam że za ciężkie będzie

tra moja Nadia bezdredowa

wg mnie bardzo ładnie, liczę na po chrzcinowe zdjęcie
prędzej zupę z krewetek, dzisiaj jej dawał do polizania ogórka małosolnego

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Laptop silna dziewczynka!
Mojej to na razie udało się ponieść pieluchę tetrową i ulubionego różowego misia

Odrosły jej blond? Kurcze moja Misia też ma czarne i bardzo chciałabym, żeby takie zostały po tatusiu. Mój Mąż ma takie czarne, gęste i sztywne włosy, a ja jestem blondi. Mam nadzieję, że jej zostaną ciemne chociaż oczy ma niebieskie po mnie

Bardzo ładny zestaw. My już 2 miesiące po chrzcinach i Misia miała cały biały zestaw. Wyglądała jak laleczka
oj silna, musiałam wtedy kabel od laptopa odłączyć
jak mnie nieraz za włosy mocno złapie, to mąż mi musi pomagać się wyplątać.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora