Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-23, 14:53   #4312
Tity
Zakorzenienie

Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011

Monti super, że wszystko ok z Fabiankiem
Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
aaaa... Na koniec wam sie pochwale, ze Nimo wazy 6120g a ma dopiero 2i pol miesiaca Moj klocek kochany
Kawał chłopa

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Rozumie tak z 75-80% co sie do mnie mowi po hiszapnsku, chyba ze ktos zaczeni szybko nawijac. Odpowiem jakims slowkiem, czasami krotkim zdaniem, a czasami nie wiem jak;p. Gramatyka troche lezy;p

Ja do Lenki mowie po polsku, chyba ze razem rozmawiamy z tztem to po angielsku(czasami mi sie myli). Tz mowi tak 95% po angielsku, chyba ze rozmawia do Leny i z kims mowiacym po hiszpansku.
Planujemy w domu mowic o angielsku(ja po polsku, jak jestem z nia, albo jak mowie tylko do niej). Hiszpanskiego nauczy sie od rodzinki, przedszkola szkoly.
Wow, no to Lenka bęzie poliglotką W sumie fajnie w takiej wielokulturowej rodzinie musi być

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
U NAS TRAGEDIA
olenke wysypalo na calym ciele
jakies plamy-liszaje sie porbily
BOZE JAK MI JEJ SZKODA
i wkurzylam sie pojechalam po nutramigen do apteki, bez problemu sprzedali bez recepty
ola pije jak zla
mam nadzieje, ze to pomoze
bo cho.lera wie na co ona ma to uczulenie
Oby szybko zeszło

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
witam, jestem mega nie wyspana, poszłam spać przed 12 a potem pobudka co parę godz bo NAdia miała niespokojny sen, popłakiwała i wierciła się strasznie, o się wybudziła to ją nakarmiłam a ta do zabawy i gadania się zabiera na szczęście po pół godz sama zasnęła

Łączę sie w bólu, Leoś też się wierci ostatnimi czasy...i ciągle te nogi w szczebelkach, albo odwracał się na brzuch i płakał...

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość

Idalia dzisiaj o 5:40 skończyła 4 miesiące

Powodzenia ze chrzcinami

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Czy wasze dzieci tez łapią wszystko co jest w okolicy głowy?? Jak chce ją podnieść, to trzyma poduszkę, jak leży na kocu, koc wędruje z nami
Też. Leosia można by zamontować w automacie do łowienia fantów

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
moja córa jak sie ur miała gęste i czarne,po pół roku normalnie jej wypadły i jest blondynką
Nasz to samo, miał prawie czarne, a teraz jest blondynem. W słońcu włosy mają kolor dojrzałego zboża

Biorę od wczoraj antybiotyk i na szczęście jest dużo lepiej. Poza tym masowałam itp. Chociaż jeszcze boli, ale już nie czuję się jak przejechana
Poza tym od wczoraj Leoś przypomniał sobie jak się przewraca z brzuszka na plecki I śmiga tylko w tą i w tamtą Aha i tak z 10 sek. max posiedzi już bez podparcia Ale głównie łapie się od razu za stopy i się przechyla do przodu Niestety stopy jeszcze nie potrafi posmakować Ale pewnie już nie długo, bo bardzo go nęci

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora