2011-07-23, 14:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Monti super, że wszystko ok z Fabiankiem 
Cytat:
Napisane przez Anessa
aaaa... Na koniec wam sie pochwale, ze Nimo wazy 6120g a ma dopiero 2i pol miesiaca  Moj klocek kochany 
|
 Kawał chłopa 
Cytat:
Napisane przez tajka88
Rozumie tak z 75-80% co sie do mnie mowi po hiszapnsku, chyba ze ktos zaczeni szybko nawijac. Odpowiem jakims slowkiem, czasami krotkim zdaniem, a czasami nie wiem jak;p. Gramatyka troche lezy;p
Ja do Lenki mowie po polsku, chyba ze razem rozmawiamy z tztem to po angielsku(czasami mi sie myli). Tz mowi tak 95% po angielsku, chyba ze rozmawia do Leny i z kims mowiacym po hiszpansku.
Planujemy w domu mowic o angielsku(ja po polsku, jak jestem z nia, albo jak mowie tylko do niej). Hiszpanskiego nauczy sie od rodzinki, przedszkola szkoly.
|
Wow, no to Lenka bęzie poliglotką W sumie fajnie w takiej wielokulturowej rodzinie musi być 
Cytat:
Napisane przez agus87
U NAS TRAGEDIA
olenke wysypalo na calym ciele
jakies plamy-liszaje sie porbily
BOZE JAK MI JEJ SZKODA
i wkurzylam sie pojechalam po nutramigen do apteki, bez problemu sprzedali bez recepty
ola pije jak zla
mam nadzieje, ze to pomoze
bo cho.lera wie na co ona ma to uczulenie
|
Oby szybko zeszło 
Cytat:
Napisane przez wanilia83
witam, jestem mega nie wyspana, poszłam spać przed 12 a potem pobudka co parę godz bo NAdia miała niespokojny sen, popłakiwała i wierciła się strasznie, o się wybudziła to ją nakarmiłam a ta do zabawy i gadania się zabiera  na szczęście po pół godz sama zasnęła
|

Łączę sie w bólu, Leoś też się wierci ostatnimi czasy...i ciągle te nogi w szczebelkach, albo odwracał się na brzuch i płakał...
Cytat:
Napisane przez iizabelaa
Idalia dzisiaj o 5:40 skończyła 4 miesiące 
|

Powodzenia ze chrzcinami 
Cytat:
Napisane przez aja1
Czy wasze dzieci tez łapią wszystko co jest w okolicy głowy?? Jak chce ją podnieść, to trzyma poduszkę, jak leży na kocu, koc wędruje z nami
|
Też. Leosia można by zamontować w automacie do łowienia fantów 
Cytat:
Napisane przez kampasiula
moja córa jak sie ur miała gęste i czarne,po pół roku normalnie jej wypadły i jest blondynką 
|
Nasz to samo, miał prawie czarne, a teraz jest blondynem. W słońcu włosy mają kolor dojrzałego zboża 
Biorę od wczoraj antybiotyk i na szczęście jest dużo lepiej. Poza tym masowałam itp. Chociaż jeszcze boli, ale już nie czuję się jak przejechana
Poza tym od wczoraj Leoś przypomniał sobie jak się przewraca z brzuszka na plecki I śmiga tylko w tą i w tamtą Aha i tak z 10 sek. max posiedzi już bez podparcia Ale głównie łapie się od razu za stopy i się przechyla do przodu Niestety stopy jeszcze nie potrafi posmakować Ale pewnie już nie długo, bo bardzo go nęci
|
|
|