Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększenie piersi w Czechach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-23, 23:16   #729
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększenie piersi w Czechach

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Wspolczuje Cyganeczce baaardzo bo pewnie kijowo sie czuje. Tutaj Polakowe dziewczyny jej karzecie sluchac lekarza i nosic ten stanik, na powiekszenie piersi cz.6 wszystkie ja odsylaja do innego lekarza. Ja pier....le to jakas masakra jest. Ja bardzo sie tym interesuje bo juz za tydzien tez bede po i sama czytam tutaj i w drugim watku i tez jak cyganeczka mialabym metkik w glowie. Jednak ze wzgledu na Twoja i Polki wypowiedz raczej nie zasiegalabym porady u innego lekarza. Patrzac na Wasze piekne cycuchy mozna zaufac doktorowi, a im wiecej lekarzy, tym wieksze schizy.............
Dziewczyny- ale chyba troszkę się namieszało
Po pierwsze to nie inne dziewczyny z innego wątku namawiają by założyć inny stanik - tylko zalecił to lekarz plastyk u którego Cykaneczka była na zdjęciu szwów.
Lekarz zobaczył piersi, obejrzał szwy i się zaniepokoił tym co zobaczył. Szwów nie zdjął bo się rozchodzą! Zastanowić się warto - co jeśli faktycznie coś jest nie tak? Myślicie i jesteście pewne, że inny lekarz plastyk nie potrafi ocenić że szwy po 10 dniach się rozłażą? Rany ropieją, piersi bolą coraz bardziej i nadal Cykaneczka ma stan podgoraczkowy mimo środków p/ bólowych. Dr. Polaka nie ma Cyganeczka pod ręką by zbadał piersi i zobaczył co się dzieje. Pewnie- niech dalej zaklei ropiejące rany plastrem i wciśnie piersi w za mały stanik, niech pod żadnym pozorem nie słucha innego lekarza- jak to radzi Puma. Niech ewentualnie ropiejące rany przemyje papką z mydła i wody - jak to radzi Polaka. Waszym zdaniem dobrze radzicie Cykaneczce? lepiej niż lekarz który ją wczoraj oglądał?

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez puma777 Pokaż wiadomość
A ja sie wypowiem szczerze mimo ,iz mialam zabieg u Dr to nie jestem ekspertem z tej dziedziny i szczerze nie sluchalabym niczyjej opini z forum ,bo co jedna to inna tylko uwazam,ze skoro zaufala Dr i oddala sie w jego rece to powinna do konca sie tego trzymac. Tak samo jest z lekarzam co jeden to inna opinia.To jest lekarz znajacy sie na rzeczy i osoby nie posiadajace doswiadczenia w tej dziedzinie nie powinny sie wypowiadac poza tym uzywa chyba innych stanikow niz w pl to moze tam byc jakis przedzial skoro takie dotajemy i 70b czy 75b jest dobre dla kilku rozmiarow poza tym Cykaneczka dostala odpowiedni obwod wiec nie rozumiem zobacz w kalkulatorze tez powinnas 70 nosic stanik ktory dostajemy nie ma misek zobaczcie u mnie w albumie on ma sciskac poza tym za maly to by byl gdyby piersi nie obejmowal i piersi wystawalyby a tak nie jest wiec wszystko jest ok a jesli Cykaneczka kupi 75d to ani on pod ani w cyckow sciskac nie nie bedzie i ich nie uformuje gdy bedzie nosic 75d on sie jeszcze rozciagnie i bedzie bardziej luzniejszy wtedy juz w ogole zadnego wplywu nie bedzie mial.
Ja proponuje by zadzwonila do Dr jest dostepny 24h .
I tak jak juz wczesniej pisalam mnie naprawde dogladaly na miejscu tu w pl kompetentne osoby obcujace przy kobietach po tego typu zabiegach i nigdy nie uslyszalam by bylo cos nie tak a pytalam .
Ale tu nie chodzi o to jakie są cyferki na staniku napisane. Bo oczywiście może tak być że Pan dr ma staniki pooperacyjne których numeracja odbiega od normalnej- i 70B to odnośnik 70D. Nikt nie przeczy że stanik ma uciskać piersi- lekarz plastyk który oglądał piersi też nie kazał kupić LUŹNEGO stanika. Więc nie denerwuj się - bo to że stanik ma być odpowiednio dopasowany jest bezprzeczne. Ten staniczek który teraz Cykaneczka zakupiła też uciska mocno jej piersi- gwarantuje Ci że ten roz 75D uciska ją bardzo mocno - więc wszystko jest wg zaleceń Pana dr . Znam te staniki i ja mimo mniejszego obwodu pod biustem , mniejszej żelki, mniejszej wyjścióweczki - dokładnie w tym rozmiarze i modelu bym nie wytrzymała nawet godziny. Nie wiem jak Cykaneczka z bolącymi piersiami wytrzymuje taki ucisk . I skoro poprzedni stanik był jeszcze mniejszy- nieopatrznie dobrano jej stanowczo za mały stanik.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując