2011-07-23, 22:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.
Cytat:
Napisane przez malamutka
U mnie 102cm, a jestem z terminem miesiąc za Wami
A dziś jak rodzinka przyjechała, to wyskoczyli mi z tekstem: "Ładnie wyglądasz, nie jesteś taka gruba, jak mówiła Twoja mama"
Nie ma to jak mieć wsparcie w najbliższych
Idę się położyć, bo mała szaleje jakbym z litr kawy wypiła. A cały dzień siedziała tak cichutko - wstydziła się
Dobranoc 
|
Pewnie to też dużo zależy od szerokości sprzed ciązy. U mnie ponad 100 ale ja to ogólnie szersza jestem.
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605

póki miałam gości (siostra z męzem i synem) - ok. Ale obejrzałam Tristana i Izoldę, poszłam się wykąpać i ... ryczałam.... Im bliżej porodu tym bardziej boję sie o małą... Ja jestem głupia, wiem - powinnam wierzyć, że wszystko będzie ok (bo przecież MUSI BYĆ OK), ale humory i hormony mnie wykończą. I nie bijcie, ja naprawdę sama siebie nie poznaje, nie wiem co się dzieje, skąd te łzy, płacze, czarne myśli
rabarbar uważaj na siebie
acelinka widzę, że Twoja teściowa to taka wypisz - wymaluj jak z kawałów, strasznie taktowana kobieta
polską wersję oglądałam przelotnie, tylko dla M. Sochy -> świetna rola, aktorka i teksty  wymiękałam z pani Kubasieńskiej
Małgoś dbaj o siebie w tym szpitalu i jedz dużo, za mnie też możesz  duuużo słooodkiego
zmykam spać  buziaki maminki
|
O tak, Socha była boska.
Ja uwielbiałam brzudUlę polską Lubię takie proste romansidełka.A tymi przemianami to jak durnasię ciesze haha.
Czas edycji: 2011-07-23 o 22:12
|
|
|