Wątek
:
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-07-24, 11:04
#
2533
tusia_m
Zakorzenienie
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Napisane przez
gosza_m
Piszecie o karze. Kara śmierci akurat tutaj nic nie rozwiąże, byłoby to tylko na korzyść tego kolesia. Uwolnienie go od wszelkiej kary. Dożywocie, w więzieniu o zaostrzonym rygorze z torturami umysłowymi i fizycznymi, to jest coś, a i żeby jeszcze codziennie go ktoś w dupę pociskał. I do tego praca w kamieniołomach, na suchym chlebie i wodzie. I cała cela wywieszona zdjęciami jego ofiar. I normalnymi i po śmierci. Wiem, w takich wypadkach sama jestem nawiedzona, wybaczcie.
zgadzam się. dla takich skur*ieli kara śmierci to wybawianie.
Cytat:
Napisane przez
gosza_m
A pedofili i gwałcicieli dodatkowo kastrować fizycznie na żywca
jestem ZA ! Ale niestety nawet zboczeniec bez fi*ta i jaj może zgwałcić..... Znam przypadek, że pijany facet nie "mógł" i zgwałcił kobietę...........
ubitą butelką z piwa
!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez
(kicia)
wiecie jaką akcję wczoraj miałam? Jedziemy sobie z TŻcikiem do kina w CH Plaza ulicą Wieniawską (to takie info dla dziewczyn z Lublina żeby wiedziały mniej więcej o jaką okolicę chodzi) w każdym razie tam jest pod górkę no i tak trochę wolniej jechaliśmy ja patrzę a gdzieś między samochodami śmignęła mi biała suknia ślubna. To mi się radarek włączył no i jak podjechaliśmy bliżnej no patrzę idzie PMka przyglądam się jej i nie wiele myśląc walnęłam tekstem " o kurde ona ma moją suknię"
a serio tak było ale TŻ nie musiał o tym wiedzieć. Jak się ugryzłam w język bylo za późno na szczęście TŻcik nei zdążył się zbytnio przyjrzeć tylko całą sytuację podsumował "podoba mi się
" na szczęście jedyne co zobaczył to to że była biała i miała zdobiony gorset bo ta dziewczyna niosła ją trochę do góry
hehe jesteś świetna. mało brakowało a TŻ widziałby Twoją suknię. dobrze, że z tego wybrnęłaś
lecę pomóc w przygotowaniu obiadu. dziś TŻ przychodzi na obiad
a potem muszę iść do pracy.....
Także miłej niedzieli
It is where we are...
tusia_m
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do tusia_m
Znajdź więcej postów tusia_m