Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-04, 10:45   #266
madzia7
Raczkowanie

GG do madzia7
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)

Witam dziewczyny! Nie zaglądałam dawno bo mała czasem w dzień nie daje mi chwili spokoju i też nie śpi jak wasze dzieciaczki!
Byliśmy teraz na weselu i Emilke zostawiliśmy z moją mamą no i urządziła babci serenade i musieliśmy wracaćdobrze że mieliśmy bliziutko,uśpiłam ją i pojechaliśmy znów się bawić ale myślami byłam przy córeczce i chciałam być już przy niej

Emilce też zdaża sie jeszcze zaciskać piąstki ale lekarz doradził mi żebym je prostowała i widze poprawe!A jeśli chodzi o ssanie rączek to robi to ciągle bez względu czy jest najedzona czy nie i strasznie się ślini ale widze że to normalne bo wasze maleństwa też tak robią

Moja mała 25 września skończyła 2miesiące i ważyła 5400 i mierzyła 63cm wiec też mam co nosić!

Doridee widze że mamy ten sam problem z pokarmem bo mi już też strasznie zanika a chciałam jeszcze karmićjuż nie wiem co zrobić żeby mieć więcej pokarmu bo mała chodzi wiecznie głodna i woła jeść co godzine więc musze ją dokarmiać sztucznym!
madzia7 jest offline Zgłoś do moderatora