2006-10-04, 12:44
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: kiedy wiadomo ?
Cytat:
Napisane przez crazy bitch
Czasami jak czytam odpowiedzi niektórych z was dziewczyny to plakac mi sie chce.Jesli dziewczyna pyta to chyba wiadomo ze mozna odpowiedziec.Ale nie musi chyba ona sluchac zgryzliwych uwag,komentarzy typu"najpierw poczytaj o antykoncepji a potem wez sie za seks".Ciekawe jakie niektore z was beda madre kiedy znajda sie w takiej przykrej sytuacji jak wpadka zalozmy co?Same bedziecie przezywac i wypisywac prosby o pomoc na forum.Wiec troche mniej zgryzliwosci,bo to chamskie z waszej strony.Kazdy ma prawo robic co chce,a ze czasem sie nie mysli to pozniej sa skutki.I nie trzeba sluchac czegos w stylu"wez lepiej ten postinor bo szkoda zeby dziecko mialo taka mamusie"Droga paulo szkoda ze twoja mamusia ma takie dziecko jak ty!
|
Owszem, forum jest po to, żeby pytać. Ale kurcze, odrobinę rozumu też by się przydało. I już nie mówię o sexie bez zabezpieczenia a potem lament i płacz, tylko o totalnej niewiedzy nastolatek (jak np strach przed zajściem w ciążę po sexie oralnym), które twierdzą że są takie dorosłe.
I nie znoszę twierdzenia, że każdemu może się zdażyć wpadka w sexie. Otóż nie każdemu. A takie myślenie prowadzi tylko do ignorancji i bezmyślności. No bo co, w końcu jestem dużą 17-letnią dziewczynką więc mogę uprawiać sex kiedy i jak mi się podoba, w końcu to taka sama rozrywka jak pójście na dyskotekę czy do kina i mi się należy. A jak mi się zdaży wpadka, no cóż - przecież każdemu się zdaża. Wezmę postinor i po sprawie. I dalej będę robić to samo.
Brrr
|