Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-25, 11:12   #910
nayhde
Rozeznanie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Cytat:
Napisane przez Tigresa Pokaż wiadomość
Mój synuś jeśli nadal pozostanie chłopcem (za tydzień mam połówkowe) to też będzie Adaś. I też jest to imię po moim pradziadku. Podoba mi się idea nadawania imienia po którymś z przodków. Nie znałam wprawdzie swojego pradziadka, ale dużo o nim wiem i zawsze uważałam, że mam sporo cech po nim. Na szczęście imię też mi się podoba. Gorzej by było z dziewczynką, bo nie bardzo mi się podobają imiona moich antenatek, głównie to było Jadwigi i jakoś nie bardzo widzi mi się to imię w dzisiejszych czasach.

U mnie jest tak samo. TŻ jak tylko może to chodzi ze mną, mi zupełnie nie przeszkadza, że mnie lekarz bada przy nim. Ale rozumiem, że ktoś może nie czuć się komfortowo w takiej sytuacji.

A ja dziś zaliczyłam glukozę Lekarz mnie uszczęśliwił dawką 75g. Jakoś poszło, choć musiałam dużo wysiłku włożyć żeby nie zwrócić tego świństwa. W sumie nie wiem, czemu tak wcześnie miałam to badanie, bo jestem dopiero w 20 tyg., ale nawet dzwoniłam do lekarza się dopytać czy na pewno mam to teraz zrobić i powiedział, że tak. Więc zrobiłam i się cieszę.

nayhde to my chyba jesteśmy na tym samym etapie?
Ja jestem teraz w 20 tyg i około 6 dnia bo date mam między 8 grudnia a 12 grudnia a Ty?

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie wyjazd się udał, mimo że pogoda taka sobie.

ad 1 szybko zleci
ad 2 mój też myślał, że TAM będzie się patrzeć ale w pracy już zapowiedział, że w grudniu go w pracy nie będzie

ad 1 imię mojego męża, bardzo ładne
ad 2 trzymam kciuki żeby się nie odwróciły

gratuluję poznania płci

gratuluję

witam nową mamusię
to wg lekarzy rodzimy tego samego dnia - miałam identycznie (najpierw 12.12 potem 08.12) tak z ciekawości spytam o termin om - czyżby 03.03

Mi ostatnio lekarz powiedział, żeby od razu wchodzić z tż do gabinetu - jeśli chcę, żeby później mógł przy USG być, więc jutro pierwszy raz będzie obecny przy badaniu na samolocie (jak to wcześniej było nazwane)
A ja chodzę na popołudnia, bo sama pracuję i szkoda mi urlopu tracić na wizyty

Już wcześniej któraś z dziewczyn miała podobnie i też nikt nie zareagował - totalna znieczulica

ciekawe która z nas pierwsza urodzi ja zapomniałam sobie zapisać kiedy miałam om, lekarzowi podałam, ze 5.03 ale zaczęłam się zastanawiać co sie wtedy działo i już teraz jestem pewna, że to było jakoś kilka dni wcześniej, możliwe, że 3.03

i can love
but I need his heart...

my angel gabriel

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png

nasz aniołek 22.06.2009[*]

Nasz kochany syneczek 12.12.2011
http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png

Edytowane przez nayhde
Czas edycji: 2011-07-25 o 11:18
nayhde jest offline Zgłoś do moderatora