Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-25, 10:14   #2303
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Bardzo łądny strój choć prosty. Tylko mi się ta cena jak na tak prosty strój wydaje za wysoka a może przesadzam.

Kolano już lepiej a do lekarza to ja nie mam po co z nia chodzić. Chondromolacja ma to do siebie, że na nią to tylko rechabilitacja, na która czekam i nie moge się doczekac chyba prywatnie pójdę jak tak dalej będzie. Skóra świńska pomogła i to naprawdę działa.
Rehabilitacja prywatnie nie kosztuje tak wiele, mówię o zabiegach fizykalnych płaci się około 4 zł za 1 zabieg... weźmiesz sobie jakieś np 3 zabiegi to ok 12zł plus 10 wizyt by zadziałało- to jakieś 120zł. Czasem warto zapłacić i mieć spokój niż czekać pół roku, a prawda jest taka że za pół roku, to już nie będzie miało takiego znaczenia dla zdrowia jak teraz

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
a no właśnie ja chciałam albo zwykły prosty czarny albo czerwony.. czerwonego niestety nie było więc kupiłam taki
ja właśnie kolorowe niezbyt lubię
Ano to jak taki chciałaś, to jak najbardziej
Każdy lubi co innego i chwała za to bo inaczej świat byłby nudny

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora