Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet - dzieci, rodzina, malzenstwo - podpuszcza? bada teren ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-26, 08:14   #16
Nikita28
Raczkowanie

Dot.: Facet - dzieci, rodzina, malzenstwo - podpuszcza? bada teren ?

Ocho zaczyna sie
A tak na powaznie, była jest gdzies za granicą i nikt z nas nie ma z nią kontaktu. Poza tym nie widze związku. Przeciez nie prosil mnie o reke, nikt ze wspolnych znajomych z byłą nie słyszy tych tekstów.
Nie ma widowni nie ma show.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
(a w ogóle to chyba nie ten etap związku, gdzie się myśli się o rodzinie, dzieciach, to czas, kiedy jeszcze fruwają motyle w brzuchu, oboje widzicie siebie w różowych okularach, jeśli Twój TŻ na prawdę ma poważne zamiary co do szybkiego ślubu, to poważnie zastanowiłabym się, a co wtedy kiedy po ślubie różowe okulary spadną z nosa, a zamiast motyli w brzuchu pojawią się problemy? przeskoczycie pewien etap - chyba najlepszy w związku, co może być w konsekwencji szkodliwe dla Was).
A z tym się całkowicie zgadzam, chociaż u mnie "motyli" już nie ma. U mnie faza szczeniecego zakochania szybko mija i emocje sie uspokajają

motocyklistka od 21.06.2012 - Kawasaki ER5
Nikita28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując