Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-26, 08:43   #252
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć
dzięki za miłe słowa , Dominik to taki mały diabełek , robi te miny takie że czasami się zastanawiam co mu po tej glowce chodzi i co zaraz wykombinuje , rowerek mu się podoba , ale niestety nie ma jak na niego wyjść bo non stop pada , a jak nie pada to on wtedy śpi , może dzisiaj bo muszę troszkę kupić rzeczy w Rossmann

bzyczka już ja bym mu nagadała, dawaj namiary ja zrobię porządek z nim szybko, tez miałam takiego sąsiada i teraz nawet on pierwszy mi dzień dobry mowi jak mnie widzi a koleś jakieś 40 lat odemnie starszy

madzia poczekaj , poczekaj narazie dziecko jest małe i jeśli dziecko nie ma kolek to owszem grzeczniutkie jest , ale dziecko przechodzi też takie swoje etapy i mu się zmienia , mój Dominik to anioł był a nie dziecko , wszyscy nam to mówili , zawsze spokojny, kiedy nie płakała, zawsze uśmiechnięty , nikogo się nie boi , dużo mu z tego zostało , ale dziecko potrzebuje ruchu , interesuje się wszystkim, ja też doceniam to jak Dominik idzie wcześniej spać mogę posiedzieć i odpocząć, a wtedy bylo mi wszystko jedno bo on zawsze spokojny był, a usypianie w huśtawce, ......lepiej w łóżeczku od razu bo później ciężko odzwyczaić dziecko od takich udogodnień, i oczywiście od takiego kładzenia spać, zmieni im się jeszcze zobaczysz

kurcze niech te słonce wyjdzie no....

acha a najlepsza zabawką mojego dziecka to teraz taka kosiarka która się pcha i chodzi po trawie na dworze i kosi trawę , domku już nie tak chętnie ale na dworze kosiarka musi być
Kasiu dziękuję za chęć pomocy mój tż taki sam typ jak i ty

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
to może być jeszcze zimniej??

Ana moja siostra nożykiem do tapet rozcięła sobie policzek biedactwo tribiotic pomoże, szybciej się zagoi

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora