2011-07-26, 13:06
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cytat:
Napisane przez Cecilia89
martuch_ - używacie dwóch prezerwatyw naraz? Kompletna głupota. Skoro nie jesteście gotowi, to nie róbcie tego i tyle. Poza tym niektóre rady koleżanek jednym uchem wpuszczam, drugim wypuszczam - radziłabym czasami tak zrobić.
|
Ale dlaczego od razu pojawia się to " skoro nie jesteście gotowi ". Kurcze to nie o to chodzi. Uważam , że to ten facet, ale chyba poradzić się doświadczonych osób to nie coś złego. To jest jedna z lepszych koleżanek i myślę, że nie chciałaby dla mnie źle.. Mówi zapewne z własnego doświadczenia.
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------
Cytat:
Napisane przez viva91
ty nas nie rozumiesz
moja aluzja dotyczyła słowa "spuścił" - jest ono dość wulgarne, prawda?
to nie miało związku z dniami płodnymi.
owszem, "wkładał ci" ale z prezerwatywą na członku!
a wizażance chodziło o to, że jakby miał preejakulat na członku i "włozył ci" bez prezerwatywy to mogło by być zagrożenie ciążą.
ale nie pisałaś nic o tym że kochaliście się na początku bez prezerwatywy, więc zakładamy że jednak "ci nie wkładał" w takim przypadku i zagrożenia że plemniki z preejakulatu mogłyby cię zapłodnić nie ma.
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------
no ale przecież jest niemożliwe żeby się skończył "tragicznie".
|
Aha, no to się nie zrozumiałyśmy Masz rację, nawet nie przemyślałam, że może ono być aż tak niedopoasowane, przepraszam Nie, nie. Nie było czegoś takiego. Od razu w prezerwatywie.
|