Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-26, 13:06   #4168
martuch_
Rozeznanie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
martuch_ - używacie dwóch prezerwatyw naraz? Kompletna głupota. Skoro nie jesteście gotowi, to nie róbcie tego i tyle. Poza tym niektóre rady koleżanek jednym uchem wpuszczam, drugim wypuszczam - radziłabym czasami tak zrobić.
Ale dlaczego od razu pojawia się to " skoro nie jesteście gotowi ". Kurcze to nie o to chodzi. Uważam , że to ten facet, ale chyba poradzić się doświadczonych osób to nie coś złego. To jest jedna z lepszych koleżanek i myślę, że nie chciałaby dla mnie źle.. Mówi zapewne z własnego doświadczenia.

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
ty nas nie rozumiesz

moja aluzja dotyczyła słowa "spuścił" - jest ono dość wulgarne, prawda?
to nie miało związku z dniami płodnymi.

owszem, "wkładał ci" ale z prezerwatywą na członku!
a wizażance chodziło o to, że jakby miał preejakulat na członku i "włozył ci" bez prezerwatywy to mogło by być zagrożenie ciążą.
ale nie pisałaś nic o tym że kochaliście się na początku bez prezerwatywy, więc zakładamy że jednak "ci nie wkładał" w takim przypadku i zagrożenia że plemniki z preejakulatu mogłyby cię zapłodnić nie ma.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

no ale przecież jest niemożliwe żeby się skończył "tragicznie".
Aha, no to się nie zrozumiałyśmy Masz rację, nawet nie przemyślałam, że może ono być aż tak niedopoasowane, przepraszam Nie, nie. Nie było czegoś takiego. Od razu w prezerwatywie.

martuch_ jest offline Zgłoś do moderatora