Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-26, 16:42   #2519
pattku
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Kochane nie martwcie się , z dzidziusiem już wszystko okej , po prostu za dużo wymiotywałam i nic nie jadłam bo nie umiałam , dlatego zemdlałam . Leże sobie teraz kulturalnie pod kroplówką , tomcio przyniósł mi laptopa wiec mogę z wami poklachać

pattku - nie sądzisz że za bardzo naciskać na swojego faceta ? z tym sms czy coś , mówisz że dajesz mu czas wolną rękę ale mimo wszystko trzymasz nad nim jedną wielką łapę.
Kiedyś zachowywałam się i miałam takie problemy jak Ty , im bardziej napierałam na niego , tłumaczyłam tym bardziej on to miał gdzieś i nie dostosowywał się do moich próśb Kiedyś olałam to i zaczeło go irytować że nie interesuje się nim tak jak kiedyś , przemyślał to i doszedł do wniosku że moje intencje wobec niego wynikają z czystej troski

Co do kłotni hmmm moim zdaniem ludzie którzy kłocą się czasem ze sobą zwiastuje to że jeszcze nam na sobie zależy i interesujemy się sobą na wzajem . My z moim Tomkiem kłociliśmy się ze sobą w pierwszy rok ze sobą , to była istna masakra . Kiedy wzieliśmy ślub i zamieszkaliśmy razem kłotnie nie zdarzają się tak często , aczkolwiek czasem mamy odmienne zdania i lubimy na siebie głos podnieść , wtedy z reguły każdy z nas siedzi w osobnym pokoju i odpoczywamy od siebie po paru godzinach wszystko wraca do normy

Poza tym myśle że prawdziwe problemy niwelują te błachostki i śmieszne kłotnie
No dziewczyny Ci już chyba wszystko powiedziały grzecznie masz jeść i się nie denerwować, a wszystko się ułoży.

Z czasem pewnie zmienię myślenie. Ale (teraz już się zmieniam w sumie) wcześniej chciałam wiedzieć czy jest z kolegami, bo nie wiem czy mu zawracam głowę czy nie. A pisałam do niego bardzooo dużo. Teraz już coraz mniej. On nie ma czasu to ja nie pisze i czekam aż sam się odezwie. Z tymi wyjściami to nic mu nie mówię, na ile może iść, z kim, ile wypić itp. Chce tylko wiedzieć że wyszedł gdzieś. Tym bardziej, że mój Tomek po wypiciu ma czasem głupie pomysły. A jakby nie daj Boże coś się stało (tfu tfu), raczej dowiedziałabym się ostatnia.

Avon
- 30.06.2010. / K10
pattku jest offline Zgłoś do moderatora