Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-26, 20:41   #1808
czarnulka066
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
aaa dziewczyny , chyba wczorajsze trzasniecie drzwiami pomoglo
dzisiaj mój tż miał dla mnie niespodzianke - spódniczke kwicista ktpra szukałam
znalazl ja ddzis w jakiejś zarze tylko ma rozmiar L bo to ostatnia sztuka ale i tak fajnie że ją mam
pozatym bylismy w zarze , przymierzałam shopera karmelowego , piękny jest ale jaki wielki , ale za to mój tż sie w nim zakochał i powiedział ze musimy mi go kupić
przymierzlam kaftanikowy sweter te srebrny i nie zachwycil mnie szkoda bo materiał ma przeeepiękny ale brzydko lezy na ramionach
nie znalazlam zlotej sukienki ktorej szukalam ale ogolenie dzis sporo fajnych nowości bylo juz wiem co kupię
dodaje zdjęcie
- srebrnego sweterka
- mojej torebki skorki z zamkie bo ktoś mnie prosił rano o pokazanie ( jest pognieciona bo lezala w szafie )
- mojej ukochanej spodniczki pomaranczowej gdyby ktoś takiej poszukiwal widzialam dzis jedna sztuke w promenaadzie
- i moje ukochane buciki .... ale nie zarowe tylko haemowskie . ale i tak
Hehe ktoś tu będzie miał shoppera

A TŻ widocznie potrzebował takiego wstrząsu. Przeciez to, że związek ma dłuższy staż nie oznacza tego żeby się mniej staracć o drugą osobę Ale też powinnaś z nim porozmawiać czego oczekujesz i co teraz czujesz, co Ci leży na sercu..

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora