Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-26, 21:24   #1830
Dione
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez kissmyname Pokaż wiadomość
Właśnie doszłam do wniosku, że Zara i Mango to jedyne sklepy, w których już robię zakupy...
Czemu u nas w Krakolandii nie otworzą TS albo RI? o All Saints nie wspomnę oczywiście.
heh no niestety większości sklepów nawet nie ma co odwiedzać ja chodze do jakichś 5 ; Zara ,Bershka, Stradivarius, H&M tylko jak szukam czegoś basicowego albo zobacze zdjecie czegoś fajnego Reserved, Mango czasem ale generalnie nie przepadam za ich kolorystyką Niby wielkie galerie z 200 sklepami mamy a nie gdzie kupowac
jak chodzi ci o River Island i Tophop to ja tez żałuje A już mnie skręca jak oglądam brytyjskie programy o modzie tam ci styliści pokazują mnóstwo rzeczy z tych sklepów Ale plus jest taki że jakby były sklepy stacjonarne to by były drogie tak to kupuje na allegro albo ebayu i mam sporo taniej

W Krakowie jest outlet z rzeczami z brytyjskich markę miedzy innymi RI same niedobitki praktycznie same najgorsze rzeczy , jedne sweterek mi sie spodobał ale z wełny i gryzł strasznie

Cytat:
Napisane przez Monitek Pokaż wiadomość
iii myslicie, że pasuje na wesele?
ładna, dość codzienna, jak nie chcesz sie za bardzo stroić to będzie się nadawać na ślub
Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak zobaczycie gdzieś na allegro albo ebay tulipanka w dowolnym odcieniu w rozmiarze xs ewentualnie S to dajcie znać
sugeruje ustawić sobie wyszukiwanie jako subskrypcje -wtedy ci bede przychodziły wszystkie na meila
Dione jest offline Zgłoś do moderatora