Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
o ojojoj ja wlasnie wrociłam i 5 stron do nadrabianai :/ i co kupiła dwa staniki tragedia :/
Cytat:
Napisane przez Toto1
a tego kochana to ci nie polecam  polskie wozki na warunki UK sie nie nadaja. sa za duze gabarytowo no i ciezkie. przede wszystkim rozstaw kol jest za duzy i nie wjedziesz do zadnego autobusu  sa one przystosowane do naszych warunkow pogodowych(np snieg) ktore zadko wystepuja w UK hahah
posluchaj kolezanki z doswiadczeniem 
a tak serio to prawde mowie. wszystkie znajome posciagaly wozki z PL i w brode sobie pluly.
Maksikola witaj  co u Ciebie??
|
musze cos powiedziec hihi ja jestem len nie jezdze autobusami w cioagu piecu lat w angli jechalm jednym hihi ja wsadzam dupe w auto pod domem i wysyadzam pod sklepem hihi daletgo własnie potrzebny mi wózek z wkładanym fotelikiem musze miec duze koła bo mieszkam na wsi i poterzuje wózka terenowki hihi
a co do ciezkosci to mysle ze to mozna sprawdzic kupujac wózek hih
Cytat:
Napisane przez shehzadi
kasiahexe ja też słyszałam, że polskie wózki w UK są do niczego. Za duże i za ciężkie. Mnie się bardzo podobają 3-kołowce, ale mam wrażenie, że one są mało stabilne? 
|
własnie dzisiaj u moich znajomych widzial troj kolowac takiego jak chce i sobie bardzo chwala