2011-07-26, 22:11
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Dobry wieczór dziewczęta! Właśnie wróciłam z imprezki u rodziców. Przyjechała moja chrzestna, która jutro jedzie do Pragi, więc trzeba było ją ugościć (czytaj, jestem na lekkim rauszu ).
Cytat:
Napisane przez Toto1
maaaatko ja to ciemniak jestem hahah
u mnie na toaletce tylko tusz, podklad i kredka 
|
U mnie to samo . Ostatnio miałam fazę na zakup palety cieni, ale się wstrzymuję. Kupię jak będę w UK. Znalazłam takie fajne paletki na necie, które później Tż kupował swojej siostrze i bratowej. Bardzo mi się podobały, ale na ten moment nie pamiętam producenta. 
Basia fajny ten wózek i lekki. Koła są dmuchane czy piankowe?
Cytat:
Napisane przez akeneki
Toto nie jest napewno łatwo przełamać sie do małych dzieci po tak zaawansowanej ciąży, ja zaraz po # miałam kontakt z małymi brzdącami i cieszę się z tego bo mimo że było mi smutno to teraz już jest dobrze i cały czas bardzo kocham moich chłopaków ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------
aaaa ja gteż mam 17dc
|
Ja też tak miałam . Zaraz po powrocie ze szpitala dwuletni Antoś uwiesił mi się na plecach i nie było zmiłuj. Może rzeczywiście na dobre nam to wyszło. A 17 dc widzę tutaj króluje. 
kasiahexe myślę, że 3-kołowiec na warunki UK jest jak najbardziej ok. Zapewne jest lżejszy od typowego wózka. Wiesz jak jest u nas - nieodśnieżone chodniki, dziury itp., więc duży wózek z dmuchanymi kołami jest nieodzowny. Szczególnie, jak rodzisz zimą. W UK zimy są lżejsze, więc nawet na wsi nie musisz mieć zaraz tarana .
Dobra, lecę oglądać zdjęcia w klubie a potem lulu. Śpijcie dobrze księżniczki.
|
|