Poszukuję fight'erowej książki!
Witam, nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam wątek, ale mam nadzieję że mi pomożecie! A więc mój problem wygląda następująco- mój mężczyzna ma jutro, a w sumie za pół godziny urodziny i to nie tak, że zostawiłam prezent na ostatnią chwilę po prostu pogoda pokrzyżowała mi plany. Marzeniem mojego chłopaka jesy skok na bungee i właśnie to chciałam w dniu jutrzejszym zrealizować, jednak patrząc na pogodę niestety tę pomysł będę musiała przełożyć. No więc muszę na szybko znaleźć prezent, pomyślałam o perfumach i o... książce z dedykacją. Problem polega na tym, że tż jest NIECZYTAJĄCY, a w sumie był ponieważ ostatnio zaczął mnie męczyć żebym mu pożyczyła jakąś fajną książkę także fajnie by było gdyby to była książka-prezent-ode-mnie jednak nie chcę go też zrazić bo wiem, że książki które ciekawią mnie mogą nie wiele mieć wspólnego z jego literackim gustem. Wiem, że uwielbia on sztuki walki, jego ulubionych filmem jest Never Back Down- biednego, pospolitego chłopaka który dzięki swojej wielkiej pracy dochodzi do bycia KIMŚ i właśnie takiej książki szukam, czy możecie mi coś podpowiedzieć?