Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-27, 14:53   #1809
kociaczek88
Wtajemniczenie

Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV

Cytat:
Napisane przez Majka007 Pokaż wiadomość
Eh Ci faceci... jak wyrwiesz ciacho idealne to zawsze jest cos nie tak woli inne ladniejsze , zgrabniejsze i nie chce nic na stale , a jak jakis przecietny/brzydal zrobi dla Ciebie wszystko , ale Ty nie chcesz bo lecisz na takich dupkow bynajmniej ja tak mam...

Laski jaki szampon polecacie ? Zeby wloski byly lsniace i milutkie w dotyku i zwiekszona objetosc Kupilam jakis z syossa , zobaczymy..
ja z syossa nie polece szampon wg mnie powinnien byc oczyszczający a włoski miękkie i ślniące przez odp odżywianie szampon cudów niestety nie zdziała

Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość
Dzieeeewczyyyynyyy wstaje rano i na oko nie widzeee ....
Moje oko jest jak po walce bokserskiej tak mnie cos w tym lesie urabalo , masakraaa! chyba ide do lekarza
do lekarza leć

Cytat:
Napisane przez Czarna14 Pokaż wiadomość
Też tak sądze, wygląd to sprawa drugorzędna. Ale ja ogólnie nie zakochuję się ,,od pierwszego wejrzenia" więc może jestem troche dziwna :P
też tak uważam

Cytat:
Napisane przez MorireAmore Pokaż wiadomość
Kimi oj no faktycznie ponętny tyłek , marzy mi się taki wystający mmmm

chyba postaram się dołączyć , chociaż z czasem ciężko nieraz , podczytuję Was , czas się wynurzyć z ukrycia

zapraszamy
Cytat:
Napisane przez Kimi_ Pokaż wiadomość
tak tak koniecznie musisz zacząć się udzielać

tyłek świetny ja mam warunki żeby taki mieć ale to chyba rok bym musiała ćwiczyć żeby ten tłuszczyk zamienić w jędrną pupę
mam to samo hahah
Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Aaa!! Przyszły moje szpilki. Już je kocham. Tylko teraz muszę nauczyć się w nich chodzić.
pokazuj !!
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora