Wieczne Kutango
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Lipiec Wymianka u Never ;) Głównie nowe ciuszki z metkami, buty biżuteria ;)
Witam serdecznie i zapraszam do mojej wymiany ciuszkowej Rzeczy które oferuję są głównie nowe, część z nich w ogóle nigdy nie była używana, niektóre mają jeszcze metki. Za ciuszki szukam głownie kolorówki i pięlęgnacji, interesują mnie ciemne podkłady, perfumy np. Beyonce Heat, brązery, żele i balsamy różnych linii perfumowych, maseczki do twarzy, ale można kusić nie mam sprecyzowanych wymagań. Staram się podawać wymiary większych ubrań, więc proszę mnie o to nie pytać, starałam się podać wszystko. Zastrzegam sobie możliwość usunięcia niektórych ubrań być może sprzedam je poza wątkiem. Jeśli chodzi o wish ciuszkowe szukam ubrań w rozm. 36-38 nie mam sprecyzowanych wymagań, buty 38,39, szukam też dużych torebek więc można śmiało kusić 
1. H&M biała koszula mgiełka z najnowszej kolekcji NOWA z metką rozm. 38 ale będzie też dobra na 40, kupiłam ją za 99 zł
więc oddam tylko za coś fajnego
2. Tunika z cekinami Amisu dł. całkowita 60 cm, biust 37 cm, w biuście i na dole jest guma bluzka jest bardzo
elastyczna, NOWA
3. H&M ażurowa biała narzutka/sweterek w pasie pudrowy paseczek, śliczny NOWY z metką, kupiłam go za 129 zł tylko za coś
ekstra, standardowa Mka
4. No name cekinowa sukienka/tunika, rozmiar uniwersalny z tyłu gładka dł. całkowita 80 cmbiust 39 cm, założona raz
5. H&M czarna sukienka włożona raz, pięknie maskuje brzuszek dzięki odcięciu pod biustem, kopertowy dekolt, ozdobne rękawy dł. całkowita 88 cm, od pachy do pachy 42 cm, pas 39 cm ( w pasie jest gumka więc wymiar naciąga się) biodra luźno, na żywo jest naprawdę cudowna
6. Sukienka no name turkusowa z kokardą, założona raz rozm. 44 biust 106 jest wszysta gumka cm szerokość pod biustem-85-90 pas 84-88 biodra- 102-108 cm długość z boku w dół 72 CM rezerwacja
sylwianna1985
7 Używany golfik no name, stan idealny kilka razy założony nie mechaci się ani nie ma żadnych zaciągnięć, rozmiar uniwersalny, kolor różowy
8. H&M pudrowa bluzka z pagonami, na żywo kolory są intensywniejsze, rozm. 40 będzie dobra na 40 i 42 a nawet 44, oversize długośc całkowita 54 cm
9. Sukienka H&M czarno biała piękna na dekolcie kilka diamencików, NOWA brak metki dołączam zapasowe diamenciki
Długość całkowita 70 cm, biust 42 cm, pas 40 cm, biodra 48 cm
10. H&M czerwona drapowana sukienka, NOWA posiada metkę rozm. 42, dł. całkowita 72 cm, biust 42 cm, pas 40 cm, biodra 45 cm, z tyłu zapinana na zamek, nie ma ramiączek, w biuście silikonowe wstawki podtrzymujące dzięki temu sukienka się nie zsuwa
Edytowane przez NeverGoodEnough18
Czas edycji: 2011-07-29 o 13:04
|