Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-27, 19:44   #2652
cheneelle
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
A ja się muszę pochwalić, mam na 640 zł Nie spodziewałam się takiej kwoty we wakacje. Duża w tym zasługa kremów Anew...
Dla siebie wzięłam tylko maseczkę Tajski Kwiat Lotosu i krem Anew niebieski, bo jedna osoba zrezygnowała i brakowało mi do 5 sztuk i LBD oraz to co konieczne, czyli katalogi, próbki i reklamówki... No i produkty z programu SPA+ Slip Into

Trochę się obawiam, ze ten krem może mnie za bardzo nawilżyc, bo właściwie to nie mam jakiejś mega suchej skóry ani zmarszczek powstałych wskutek wysuszenia... znacie jakieś problemy związane ze zbytnim nawilżeniem skóry? Mama mi tu gada o jakichś pryszczach czy coś...;|
Ładnie ładnie
Co do nawilżania, nawet tłusta skóra tego potrzebuje. Miałam tylko próbki (5szt), ale uważam, że krem jest całkiem fajny. Skóra była miła w dotyku, gładka. Nie błyszczała się. Szybko się wchłaniał i można było praktycznie od razu nakładać makijaż. Uważam, że jeśli nie masz zbytnich problemów ze skórą tzn z zaskórnikami, nadmiarem sebum i pryszczami krem będzie idealny. Ja mam cerę mieszaną i próbki się sprawdziły, jednak myślę, że dla cery bardzo suchej byłby niewystarczający:rolleyes :