Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-27, 21:11   #3539
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

No to w takim razie życzę Wam wytrwałości na wspólnym wyjeździe może nie być tak łatwo
A przepraszam, że takie intymne pytanie, ale czy to tylko z TŻtem czekasz do ślubu czy tak w ogóle czekasz? Bo się tu jakiś czas temu na wątku zastanawiałyśmy, czy którakolwiek z nas słusznie ten biały welon wkłada na łeb i nam wyszło, że żadna Więc czyżbyś pierwsza była?
Cytat:
Napisane przez verumka Pokaż wiadomość
Ja słusznie wkładam, że tak się nieskromnie wypowiem
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
To i ja się ujawnię Welonu nie mam zamiaru mieć ale czekam z tym do ślubu
No więc ja niestety nie zasłużyłam na welon....czy będę go miała to się okaże.....no tak mi się w życiu ułożyło....jeżeli chodzi o seks to mam bardzo złe doświadczenia....przymus, ból, poniżenie......stało się i się nie odstanie....TŻet to bardzo przeżył, bo ja będę jego pierwszą....ale sytuacja między nami jest jasna i klarowna....

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Z perspektywy czasu uważam że na pewno warto czekać na tego właściwego faceta.
A co do seksu zauważyłam że jak się zacznie to ciężko powiedzieć sobie stop łatwo uzależnia. Teraz to ciężko się od siebie odkleić...
zdecydowanie się zgadzam.....każdy kolejny krok w bliskości utrudnia odwrót....sama nie wiem, jak to z nami będzie.....zawsze chciałam mieć jednego mężczyznę...pierwszy dotyk, pocałunek, ślub i pierwszy raz....ale stało się inaczej i tego nie zmienię....najważniejsze, że teraz jestem na właściwym miejscu i muszę się trzymać.....

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
mam ciotkę w Pankach
tak w częstochowie mieszkam
ha, no to może będzie nam dane się kiedyś spotkać

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
maly_czlowieczek moja droga po 4 latach bicia z sobą (3 mieszkania) jak teraz tż ma przyjechać to siedzie serio w dresie i może ruszę dupę zęby umyć o ile zdarzę :d ano niechce mi już sie stroić a przy okazji wystrojona nie była bym wiarygodna że jestem chora a przyjedzie mnie leczyć :brzyda l:
nie no Dziewczyny ja też się nie stroję za bardzo...jakoś dziś mnie wzięło.....mój TŻet zakochał się we mnie kiedy byłam w dresie (dziś mi powiedział ) maluję się rzadko, szczególnie latem, oj mój TŻ już mnie widział w najgorszym wydaniu (oj aż wstyd.....) i to zanim byliśmy razem.....to jest MIŁOŚĆ

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Co do zamków- ostatnio byliśmy w Ogrodzieńcu i Rabsztynie oraz Tenczynku.

W ostatni tydzień sierpnia jedziemy na romantyczny weekend za Częstochowę i w planach zwiedzanie: Mirowa, Bobolic oraz Olsztyna
aaaaa, my też kochamy zamki a w Mirowie po raz pierwszy usłyszałam: kocham cię

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
dziewczyny a co myślicie o piosence - "zabiorę Cię właśnie tam" na pierwszy taniec ? uwielbiam muzykę rockową , więc ona jest bardzo w moim klimacie
piosenka mi się nawet podoba, ale my pewnie wybierzemy coś żywszego

Wiedziałam, że naprodukujecie tyle postów, jak tylko wyjdę z domu, Niedobre

Edytowane przez maly_czlowieczek
Czas edycji: 2011-07-27 o 21:14 Powód: literówka
maly_czlowieczek jest offline Zgłoś do moderatora