2011-07-27, 22:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
może spróbuj je zastosować jako maskę pod folię i ręcznik  na suche włosy wmasowujesz, nakładasz folię (czepek/reklamówkę) na to ręcznik i trzymasz 0,5h-1h, potem myjesz szamponem (tak sugerują na stronie BU)
ja tak zrobiłam i po jednym razie już jestem zadowolona 
|
Owszem widzialam te sugestie z tym ze nie zastosowalam sie do niej,bo moje wlosy nie toleruja olejow solo. Najlepiej wychodzi mi jak dodam go do odzywki, ale zaryzykuje moze rzeczywiscie bedzie fajny efekt. Dzieki!
Mam taka propozycje. Moze bedziemy pisac o naszych "Hitach pielegnacyjnych" BU i dlaczego one sa hitami? Moze zrobimy sobie takie zestawienie w zaleznosci od tego jaki ktos ma typ cery?Bo zauwazylam pewne prawidlowosci, ze jak np. u kogos nie sprawdza sie serum lemon to znowu serum azelo -oliwkowe niezle dziala. I mysle,ze fajnie byloby cos takiego zrobic zeby inni mieli latwosc w doborze odpowiednich produktow dla siebie.CO o tym sadzicie?
Po ponad polrocznej przygodzie z BU moimi hitami sa:
1.Peeling enzymatyczny - glownie ze wzgledu an to,ze mam bardzo wrazliwa cere, a on w ogole mnie nie podraznia. Ponad to swietnie wygladza , nadaje jednolity kolor,zweza pory i co najwazniejsze oczyszcza. Odkad zaczelam go uzywac moja cera bardzo sie poprawila.
2.Serum azelo - oliwkowe - nie spodziewalam sie takiego dzialania Dla mnie hit hitow i bede go kupowac do konca zycia:P Po pierwsze wyrownuje koloryt i nie zapycha nawilza, redukuje stany zapalne, since pod oczami, wygladza i absolutnie nie podraznia.
3.Hydrolat oczarowy - wczesniej podchodzilam do niego bardzo sceptyczie ot tonik przemywajacy twarz i tyle. Ale taka mialam opinie dO Czasu az nie dorwalam go na wymiankowym i sie nie zachwycilam. Dziala swietnie ,szczegolnie pod wzgledem sciagniecia porow i odswiezenia
|
|
|