2011-07-27, 21:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Budowlańców
Cytat:
Napisane przez simplicity
Mój TŻ pracował jako budowlaniec przez rok, efekty widać do dziś  czy to też się liczy? 
|
Liczy, liczy 
Cytat:
Napisane przez dudusiu
kocham mojego Tatusia, który ma firmę budowlaną 
|
Welcome in the club 
Cytat:
Napisane przez Oja 84
ma to swoje plusy i minusy, bo oczywiście rodzina i znajomi chcieliby aby on im wszystko zrobił za free albo za przysłowiowe piwo no bo skoro umie...nie mam nic przeciwko pomocy znajomym ale bez przesady żeby cały remont czy jakieś inne grubsze przeróbki stale robił za darmo bo w końcu raz , że w taki sposób normalnie zarabia na chleb i rachunki a dwa, ze to nie jest łatwa praca...
|
Znam to 
Cytat:
Napisane przez dudusiu
ale do domu, do remontów nie trzeba nikogo wzywać, bo sam może podłubać wieczorami
a co do znajomych, no cóż, trzeba ustalać granicę między przysługą, a normalnym zleceniem.
|

Cytat:
Napisane przez 7LI
hmm a inżynier na budowie to też budowlaniec? Bo za swoim Tż jestem bardzo 
|
Niech będzie 
Cytat:
Napisane przez olasia99
Nie wiem, co może być pociągającego w budowlańcach. Ok, do połowy opaleni, klata umięśniona. Ale ilekroć mijam place budowy, słyszę gwizdy w moją stronę i różne teksty, poza tym wianuszek przekleństw itd.  No ale może to podlaskie budowlańce niewychowane tylko 
|
Każdy człowiek jest inny Widocznie trafiałaś na samych starych napaleńców lub młodych niewyrzytków
|