2011-07-28, 01:37
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
elo 
odejść na trochę to natrzaskacie tych postów jak oszalałe... 
natasia życzę miłego TŻtowania znajomości internetowe są spoko, już znam dwa internetowe małżeństwa 
calipso ten brat TŻta po prostu się ciebie boi... wiesz, tacy ludzie nie umieją czymkolwiek zaimponować, więc zawodowo uprawiają poniżanie, jedyną rzecz która wychodzi najlepiej nie przejmować się takimi, ale w tej sytuacji to jest ciężko w szczególności, że Twój TŻ nie wie tak naprawdę co ma zrobić... pewnie obawia się że jak stanie po Twojej stronie to brat zwróci się również przeciwko niemu... cóż, moim zdaniem trzeba coś zrobić, niestety musi wybrać, albo będzie układał sobie życie po swojemu albo pod skrzydłami kochanego braciszka i obudzi się za kilka lat jak będzie za późno... mam w rodzinie ciotecznego brata, którego własny ojciec tak urządził, brat był 2 lata z jedną dziewczyna, ojciec mu nagadał, że ona do niczego się nie nadaje, na dodatek tylko w kółko się rządzi i rozstali się... teraz chłopak jest sam, tworzy jakieś chore związki, które rozpadają się po miesiącu bo dziewczyny nie wytrzymują, bo jemu teraz słowa krytyki broń boże nie można powiedzieć, ani zwrócić uwagi, bo zaraz jest, że 'baba nie będzie mną rządzić'
wydaje mi się że Twój TŻ definitywnie powinien ruszyć d*psko i coś zrobić! no sory, ale sama sobie związku nie stworzysz... a co dopiero małżeństwa! bo zawsze będziesz 'tą złą'
kiedyś słyszałam znany i fajny cytat: nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem
i to chyba najlepsza puenta niestety, moim zdaniem to TŻ powinien podjąć męską decyzję
|
|