Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-28, 08:50   #521
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
dziewczynki apropo łazienki to moja siostra ma coś takiego http://www.roleta-prysznicowa.com/ zamiast tradycyjnej zasłonki, super rozwiazanie
ciekawa hmm a ile kosztuje?

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wiem ze to m. in. jego wina bo sie nie dogadal, bo byl przekonany ze mowa o kwotach brutto no ale tego mu nie mowie bo juz nie bede go draznic moze rzucilismy sie na to ze fajna szansa, ambitna praca itd itp... zarabia i tak wiecej niz w poprzedniej pracy ale nie jest to tak kolosalna roznica jaka miala byc... nio i marudzi na te dojazdy bo wiesz jakie piekne mamy drogi w pl moze po 1 wyplacie mu sie poprawi ja na razie musze pisac pismo ze rezygnujemy z wycieczki szkoda ze to tak daleko bo bym kogos dokoptowala i pojechala sama tj z jakas kolezanka czy mama... ale ta ilosc km mnie przeraza, a to jest dojazd wlasny niestety...

tez mam taka nadzieje
dlatego ja się z pracy nie zwalniam dopóki kolejnej umowy nie podpiszę bo sama na swoim przypadku bym się nacięła a już miałam skierowanie do lekarza na badania

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Hej Kochane...

MAM PYTANKO CZY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA OKRES BĘDĄC W CIĄŻY?
koleżanka z pracy miała przez 3 miesiące

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
sliwenka pierwsza pare kupilam w zeszlym roku. pochodzilam w nich przez wakacje, i teraz w kwietniu jak byly upaly i mi sie urwal jeden pasek - poszlismy z reklamacja, dali nowa pare [w czerwcu] o odbiorze poinformowali telefonicznie po czym ta calkiem nowa para wlasnie sie rozleciala, w tym samym miejscu na dodatek - i z tego co pamietam to teraz oddadza juz kasiore
Fajnie by bylo bo widzialam fajne sandaly w rylko na obcasie za 60zl ale nie wiem czy maja jeszcze moj rozmiar

w ogole w Rylko widzialam z 4pary butow na latao ofkors - i po przecenie i tak mnie nie stac mimo ze kosztowaly tylko od 140zl gr
a jedne byl;y fajne , drewniane super kolor skory czadowe no ale obejde sie smakiem.

A dzis kupujemy spacerowke
bierzemey ze sklepu - bo w razie gdyby sie cos stalo, to na czas reklamacji daja wozek zastepczy - a jak kupie na allegro to nikt mi nie da zastepczego wozka - a nie wiem czy seris bylby taki wspanialomyslny hahaha a 50zl w tym przypadku to az taka roznica nie jest, a komfort psychiczny ogromny
Kupujemy Baby design Sprint [jednak, bo mialbyc walker, ale ma za male kolka na zime przynajmniej, i nie ma zdejmowanej tapicerki]

fura fajna

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora