2011-07-28, 09:06
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Cytat:
Napisane przez Kostka09
 to bylby prawdziwy cud  ja wcinam na PW co najmniej 3- pomidory + pare ogorkow zielonych bo chrupie jak jestem glodna, kalafior albo fasolke, cebule itp, a kanapki mieso i wszytsko inne zagryzam natka pietruszki  jestem od niej uzalezniona  wcinam jak krolik z pęczek dziennie, codziennie 
a na włosy zadziala tylko suplementacja ja polecam merz specjal ale jak ze wszytskim zeby byl efekt trzeba brac ok.3 miesiace, ew. cynk, wapn..
odzywka pomoze tylko na wyglad  ale nie na kondycje
wrocilam z pracy przed 22 i padam na pysk na dodatek nazarlam sie (doslownie zjadlam 2) cebuli z bialym serem i makrelą  i nie wiem czy zasne...
dobrej nocy 
|
Dobrze gada, polać jej coli
Cytat:
Napisane przez StupidAlice
Witajcie dziewczynki 
U mnie dziś spadek o -600 g po wczorajszym PW z naciskiem na W 
sącze sobie kawke i tak myślę ulicznico możesz też kupić mielone piersi kurczaka albo indyka dodać pieczarki i zrobic kotlety, jedna z dziewcząt piekła chleb, albo potrawke ( kurczak w kostke, cebula, pieczarki, pomidory, cukinia, papryka i przyprawy , jest pycha i bardzo sycąca). Google Twoim przyjacielem 
|
Pieknie, pięknie, taki spadek 
Cytat:
Napisane przez paulinika
Dzień dobry dziewczynki. Wczoraj mialam super zajęty dzień jak wyszłam z domu o 8 tak byłam około 4 i dzisiaj powtórka z rozrywki bo coś mnie w sądzie z datą ślubu w konia robią.
Dzisiaj zgrzeszyłam;( to było silniejsze odemnie :/ obiecuje sobie że juz nie zgrzesze. Ogólnie mam jakiegoś doła z rana 
Dziewczyny jedno pytanie. Po jakim czasie wam zaczeły wypadać włosy jeśli zaczeły? Bo u mnie sypią się garściami 
|
Po podobnych postach zaczęłam liczyć włosy w wannie (po myciu). Jest chyba troche więcej (bez tragedii), ale kombinuję czy nie przejść na III na parę tygodni.
Dziewczyny polecają suplementację , pokrzywę
|