2011-07-28, 10:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
Cytat:
Napisane przez asiabb1983
więc będę losować jak już będę miała tą drugą
tak
podobno żółkną tak słyszałam i dlatego unikam rumiankowych 
|
ja też unikam  
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
Mnie tez ten sam kusi 
Ale jakos odechcialo mi sie eksperymentow.
|
mi po 219 też odechciało się 
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------
Cytat:
Napisane przez asia_102
Agatko, zajrzyj do mojego albumu
nie da się
ślicznie Ci włosy urosły  i myślałam, że to Ty w av
 muszę
Kitka, jak dobrze, że już jesteś w domku
Lady, trochę straszno mi jak patrzę na Twój av 
Bunny, przykro mi z powodu dziadka  dobrze, że z Lolą już dobrze
Czeko, silna babka z Ciebie, szacun
Paulinko, powodzenia w pracy  a tak na marginesie - jak znosisz dietę matki karmiącej? 
|
nie bój się Asiu co u Was?
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------
Cytat:
Napisane przez Lavia15
Buahhot którym Syossem w końcu zrobiłaś? Przepiękny kolor ci wyszedł- taki naturalny, czyli taki jak lubię
Pytam bo nei mogę znaleźć postu jaki to odcień, za dużo tego  mi się mój syoss już całkowicie wypłukał i mam znów jaśniutkie włoski.......coś mi sie ich farby słabo trzymają....ale na razie do września nie farbuje, żeby troche je odbudować 
|
raptem parę stronek wcześniej i powtarzane było wiele razy i za dużo 
w✂✂✂✂ia mnie takie lenistwo
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------
Cytat:
Napisane przez karabelka23
dobry wieczór Drogie wizażanki, doradzcie jaka farba blond byłaby najlepsza dla moich włosów, mam pasemka blond jedynie a ja choruje na całą blond czupryne. Mam kręcone, gęste włosy do ramion, mój naturalny kolor do jasny/średni brąz. Chciałabym je rozjaćnić w zaciszu domowym gdyż gryzjerka zaśpiewała mi 150 zł...a pytam bo chciałabym uzyskać jasny blond a nie żółty jak kanarek. doradzcie prosze!  z góry dziękuje za poświecony mi czas i dobra radę. poniżej postaram sie dołączyć jakies foty aczkolwiek nie mam za dużo aktualnych
|
może C12? wszystkim ładnie wychodzi
|
|
|