|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
nadrabiam...
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
Bolonski garnek ... wyszedl pyyysznie   szkoda ze ja tylko troszke moglam sprobowac 
|
nie zostawili Ci?
Cytat:
Napisane przez Scio
Wróciłam, wszystko ze mna ok 
z tym, ze przez cholestaze nie moge brac pigułek  w ogóle nie powinnam brać hormonów, ale ewentualnie jk mi bardzo bedzie zalezec to te krążki 
|
Kochana, nie chcę Cię martwić, ale ponoć krążki dobre są dla kobiet, które jeszcze nie rodziły. Po porodzie one mogą wypadać.
Fakt, mają najmniej hormonów, zaraz po plastrach. Ale może właśnie plastry są lepszym rozwiązaniem?
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
A my nie jedziemy jednak do chorwacji  mezul pytal w pracy czy moze se wziac we wrzesniu urlop bo mamy zarezerwowane wczasy na wrzesien juz dawno temu... ale sie nie zgodzili... w ogole mezul stwierdzil ze jakby wiedzial jak to bedzie to by w ogole nie bral tej pracy... nie dosc ze go oszukali na kasie tzn sie nie dogadali za bardzo, nie wiem jak to nazwac, bo w tym wg mnie tez jest wina tzta i tej kolezanki co to zalatwiala... w kazdym razie to co mial miec netto ma brutto wiec spora roznica... poza tym w praktyce to strasznie daleko jest jak na codzienne dojazdy... godzina autem w jedna strone... to jeszcze teraz nasze wakacje  no coz takie jest zycie... powiedzieli ze mu podniosa jak zaklad zacznie hulac to zobaczymy... najwyzej bedzie znowu szukal czegos 
|
Ojj, ale się podziało. Przykro mi, ze nie jedziecie na wakcje. Pocieszę cię, że nam też na razie nie jest po drodze i już z jednego terminu zrezygnowaliśmy,
Przykro mi, że TŻ się nie dogadał z nimi. Tak wszystko pięknie szło! Nie mógł powiedzieć przed podpisaniem umowy, że zaszła pomyłka?
A zadowolony jest z zarobków mimo wszystko czy nie spełniają jego oczekiwań?
Cytat:
Napisane przez Maja102
dobra, to ja spadam
Możecie mnie wykasować z listy na wątku, bo generalnie tematy ślubno-mężowo-dzieciowe to nie moja działka i długo długo nie będą
papa 
|
Szkoda. Jak bym miała problem perfumowy, mogę się odezwać??
Bo Ty moim guru jesteś!
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
no w ogole jakos lipnie nam sie to wspolne zycie uklada pod wzgledem wycieczkowym  w zeszlym roku oboje 2 razy zmienialismy prace - tz z przymusu bo 2 razy stracil prace, a ja z wyboru... i tez nie bylismy na wspolnych wakacjach... ja pojechalam na tydzien z mama nad morze pomiedzy wypowiedzeniem a podjeciem pracy  a tz nie byl nigdzie... teraz tak pieknie sie zapowiadalo... a tu dupa... coz pozostaje mi wierzyc ze w przyszlym roku wreszcie sie gdzies wyrwiemy  tutaj szkoda bo zaliczka nam przepadnie... na szczescie wplacilismy tylko 200 zl..
|
A może jakoś w listopadzie - grudniu gdzieś pojedziecie? Egipt czeka
Ja też chcę nam wyrobić paszporty po wakacjach (bo już mamy nie ważne) i będę męża namawiać
Cytat:
Napisane przez martucha84
my już po nalocie   Guciu sałatka po raz kolejny zrobiła furorę, znajomi brali przepis,
ale nam się miło zrobiło bo przywieźli Patowi prezent no i torcik i świeczkę  więc miał wstęp do urodzin
szalał z dziewczynkami... rewelacja  a jak poszli to zasnął zanim zdążyłam mu włączyć Włodzia 
super było  podobało mi się a co 
|
no to czad!
A patryk widzę w siódmym niebie! Prezenty, prezenty wszystkie jego! Super znajomi pomyśleli z tym torcikiem. Ekstra.
I kochana, dlaczego krówka jest grażynką? Padłam!
Cytat:
Napisane przez kliwia
A dzis kupujemy spacerowke
bierzemey ze sklepu - bo w razie gdyby sie cos stalo, to na czas reklamacji daja wozek zastepczy - a jak kupie na allegro to nikt mi nie da zastepczego wozka - a nie wiem czy seris bylby taki wspanialomyslny hahaha ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) a 50zl w tym przypadku to az taka roznica nie jest, a komfort psychiczny ogromny
Kupujemy Baby design Sprint [jednak, bo mialbyc walker, ale ma za male kolka na zime przynajmniej, i nie ma zdejmowanej tapicerki]
|
Kolor mi się podoba a na reszcie się nie znam.
Żabcia, oczywiście Twoje posty mi uciekły...wrrr!
Ale cieszę się, ze z dziewczynkami zostałaś. A jeśli chodzi o muzę, to klimaty zdecydowanie mojej przyjacióły też Karoliny zresztą Szaleństwo!
No i daj znać jak tam wieści z tej szkoły.
No a co do badań. To wiesz, każdy robi jakie uważa. Ja wiem, że będę musiała zbadać tarczycę (no ale u mnie to normalne) do tego będę chciała zrobić tokso. Dlatego, że mam kota i choć nie jadam jej kuwety, to dla własnego spokoju zrobię przed ciążą) 
Aniczko, Ktosiu, przykro mi, że Wasze córeczki się tak wycierpiały. Mam nadzieje, że dzisiaj znowu będą szczęśliwymi dziećmi
Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-07-28 o 10:21
|