Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sekss
Wątek: Sekss
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-28, 10:42   #83
201608251020
Konto usunięte

Dot.: Sekss

Może jestem staroświecka konserwa ale też nie chciałabym by moja 17letnia córka już poznawała tajniki seksu oralnego... Autorka od 14.roku życia chodzi z chłopakiem. Staż może i długi ale czy związek na pewno dojrzały? Ja w tym wieku nie byłam jeszcze na nic gotowa (wiem wiem - ja to ja, a ludzie są różni ), a i nie chciałam powtarzać błędów 16letnich koleżanek które w przejęciu biegały jedna z drugą pod pachę do apteki po postinor duo (tak, zabezpieczały się, ale strach bywa silniejszy ). Nauczona swoim doświadczeniem, wiem że nie byłam świadoma swojej seksualności, a nawet jak tak twierdziłam, to trochę naginałam sytuację, kreując się na namiętną lwicę a prawda była taka że pocałunek i jakiś śmielszy dotyk już mnie krępowały, już rozmyślałam o tym pół wieczora, jak to dotknął mnie po kolanie Ale przynajmniej jest co wspominać. Dziś w wieku 23 lat dopiero wkraczam w świat śmiałego i otwartego seksu i nie żałuję, że dopiero teraz, bo wcześniej nic bym chyba nie zrozumiała z tych emocji...
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując