Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-28, 10:47   #1610
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
wg niego ja musze miec zawsze ochote tak jak on....... A prowadzimy troszke "inne tryby zycia"
Cytat:
Napisane przez vvitaminka Pokaż wiadomość
Mój Tż też wiecznie ma ochotę, nie wiem kiedyś zawsze się obrażał jak mówiłam, że nie a teraz nawet nie pyta, poprostu jak się poprzytulamy to ok, a jak nie to nie... czasem mam wrażenie, że mu nie zależy albo jakby kogoś miał...
o to właśnie chodzi... jak my nie chcemy - jest OK, ale jak oni nie chcą to się czujemy mało atrakcyjne, robimy się podejrzliwe... życie...

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Zaczęłam mierzyć temperaturę z ciekawości, a teraz mnie tylko wkurza, bo wygląda dziwacznie.
Nie zachęcająco to brzmi. Mnie się właśnie @ kończy i muszę zacząć działać, ale dla mnie to jakiś matrix, strasznie się przełamać... całe życie nie chciałam stosować takich metod, wręcz je wyśmiewałam, a teraz mam to robić. Podkulam ogon...
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora