Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-28, 10:19   #574
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Próbuje ustalić, czy Emilia miała dni płodne. Taki śluz wpływa na plemniki i wydłuża ich żywotność. Powiem Ci że dziwi mnie fakt, ze go nie miałaś, ale może taka jest Twoja natura. Ja bacznie się obserwowałam i dokładnie wiedziałam kiedy mam dni płodne.
We wcześniejszych cyklach zawsze widziałam kiedy mam dni płodne, bo śluz faktycznie był taki jak powinien być. I nic z tego nie wychodziło A w cyklu, w którym zaszłam w ciążę nie miałam żadnego śluzu

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
(...)

ktosiu jak nocka??? u nas zaskakująco dobrze natalia zasneła bez jakiegokolwiek marudzenia co jej sie ostatnio nie zdarzało co wieczór płaczki przy zasypianiu
spała do 2 potem 5 i 7 iw stałysmy o 9

apropo wózków wczora pod kosciołem sie zorienatowłam ze mam kapcia:/ w sensie maz zauwazył nawet szwagier nic nie poznał jak pchał wózek do koscioła mowił potem tylko jakos tak ciezko i sciagało na lewo
no i trza naprawiac
i tym sposobem jak w koncu jest ładnie to nie mam wózka

kliwus sliczny wozek tylko kolka mi nie podchodzą u mnei by nie dały rady musze miec duze pompowane
Dzięki, że pytasz U nas też nie najgorzej. Zasnęła spokojnie o 20 jak zwykle, pobudki godzinę wcześniej niz u was bo 1, 4 i 6 ale po każdej zasypiała bez problemu. A potem spałyśmy do 8. Zazwyczaj w nocy budzi się tylko raz, a potem już śpi do 6-7 no ale dziś jej wybaczam

Właśnie przyjechali kurierzy, jeden po drugim Przywieźli matę i leżaczek Biorę się za składanie i lecę z młoda na spacer Do później