Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 10:24   #684
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Megi chyba były po 16 złotych z groszami za opakowanie zaskoczyłam sie ze stempelkami bo nastawiłam sie a 17,99 za opakowanie a przy kasie wyskoczyło 9,99 jak wrócę do domu to napiszę jak sie tym bedzie bawiła narazie spi na spacerku z babcią

a wiecie jak nam sie super sprawuja farbki do malowania palcami doslownie rewelacja muszę gdzies dokupić jeszcze kilka opakowań na jesienno zimowe wieczory rozkładam Julce na podłodze wielki brystol zakładam fartuszek < też z biedronki > choć on nam tez służy ostatnio zamiast śliniaka bo zakrywa fajnie nawet nóżki jak je i spodenki nie są utytłane :P no i ona sobie mazia po calym brystolu siebie i mnie też mazia potem ma frajdę w wannie jak to się zmywa a dziecka nie było ostatnio jak się bawila 1,5 godziny spokojnie zrobilam obiad pomyłam gary i poprasowałam
u nas te farbki po 9,99 ale nie kupiłam ich nie wyobrażam żeby go rozłożyć z nimi na ziemi i tak jak ty robić obiad czy prasować , u nas byłby meksyk już to widzę wszystko byłoby pomazane w ole go sadzać do fotelika i niech narazie maluje kredkami
20-12-14 10 tc

Edytowane przez aneczkkaa
Czas edycji: 2011-07-28 o 10:29
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora