Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-28, 12:26   #2610
czarnulka066
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

[QUOTE=fleurettee;28399944]
Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Kurcze kupić torbę za większą kasę żeby stała na półce to bez sensu, jak mówisz że ładnie wygląda tylko jak jest pusta.

czarnulka
ja widziałam tę torbę w sobotę w poznańskiej plazie, chyba ze zwrotu była,bo wybrakowana i zniszczona troszkę. też się kiedyś zastanawiałam nad kobaltową, ale kupiłam kopertówkę i nie żałuję, bo na żywo ta torba nie wygląda tak super ta rączka się naprawdę wyciąga i pociąga do góry wieczko torebki. chciałam w ogóle ją dla Ciebie kupić, ale wyglądała źle, ale nawet gdyby była w idealnym stanie i kobaltowa to po obejrzeniu na żywo nawet za cenę wyprzedażową bym nie kupiła. radzę zakochać się w jakiejś innej
-
Ajj chyba miłość do niej mi przejdzie. Same niezbyt pozytywne opinie o niej słyszę niestety. Tylko jedna osoba była zadowolona z kobaltowej, ale nosiła same drobiazgi. A wiadomo na zajęcia na studiach to i netbook i jakieś kserówki, woda. Nie są to ciężary, ale jeśli ma nie wytrzymać i się zaraz odkształcać, to nie będę wydawać na all 400zł na torbę, żeby nosić w niej portfel, klucze, telefon i ewentualnie jakiś drobiazg Trochę mija się to z celem. Dziękuje za Twoją opinię tym bardziej, że sama byłaś zainteresowana taką torebką i też zainteresowanie nią minęło

Chyba czas na nową miłość

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora