2011-07-28, 12:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX
[QUOTE=fleurettee;28399944]
Cytat:
Napisane przez czarnulka066
Kurcze kupić torbę za większą kasę żeby stała na półce to bez sensu, jak mówisz że ładnie wygląda tylko jak jest pusta.
czarnulka ja widziałam tę torbę w sobotę w poznańskiej plazie, chyba ze zwrotu była,bo wybrakowana i zniszczona troszkę. też się kiedyś zastanawiałam nad kobaltową, ale kupiłam kopertówkę i nie żałuję, bo na żywo ta torba nie wygląda tak super ta rączka się naprawdę wyciąga i pociąga do góry wieczko torebki. chciałam w ogóle ją dla Ciebie kupić, ale wyglądała źle, ale nawet gdyby była w idealnym stanie i kobaltowa to po obejrzeniu na żywo nawet za cenę wyprzedażową bym nie kupiła. radzę zakochać się w jakiejś innej 
-
|
Ajj chyba miłość do niej mi przejdzie. Same niezbyt pozytywne opinie o niej słyszę niestety. Tylko jedna osoba była zadowolona z kobaltowej, ale nosiła same drobiazgi. A wiadomo na zajęcia na studiach to i netbook i jakieś kserówki, woda. Nie są to ciężary, ale jeśli ma nie wytrzymać i się zaraz odkształcać, to nie będę wydawać na all 400zł na torbę, żeby nosić w niej portfel, klucze, telefon i ewentualnie jakiś drobiazg Trochę mija się to z celem. Dziękuje za Twoją opinię tym bardziej, że sama byłaś zainteresowana taką torebką i też zainteresowanie nią minęło
Chyba czas na nową miłość
|
|