Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-28, 12:23   #1372
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
U nas chorobowo. wczoraj mnie dopadło, czułam się fatalnie, jak na mega kacu dreszcze, delira, raz zimno raz gorąco, przez cały dzień zjadłam dwa suchary bo nic mi nie podchodziło i byłam senna jak nigdy.
dzień wcześniej usnęłam na łóżku z Lilką przy cycku o 20, potem w dzień usnęłam z dzieciakami na ponad 3h a wczoraj po kąpieli też padłam od razu po nakarmieniu Lilki...
Dziś już nieco lepiej ale moje dziąsła z jednej strony są tak napuchnięte i czerwone.
Naczytałam się w necie strasznych rzeczy nt. i jestem nieco przerażona, do tego boję się o Lilkę Na razie na szczęście nic jej nie jest..
Ale Cię wyczułam

Kurczę, niedobrze że się wymęczyłaś. A to Cię Synek Cię zaraził Tym czytanie w necie to się za bardzo nie przejmuj, bo od tego czasem z nerwów można zwariować. Trzeba wszystko dzielić przez co najmniej 5!