2011-07-28, 13:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.
Cytat:
Napisane przez archinta
Kochane słodkie dziewczynki- co do frytek, jakby któraś miała wielką chęć to można je zastąpić selerem- wg diety montignaca- maja niski indeks glikemiczny  Robiłam i są naprawdę fajne  Z jakąs suróweczką to już w ogóle palce lizać
PRZEPIS NA FRYTKI DLA ZASŁODZONYCH
|
mówisz? no to jutro zakupię selera 
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml
Wiec moja noc wygladala jak co noc czyli: ok godz 23 poszlam sie wykapac, poczekalam na Ł az pojdzie sie ogarnac, kiedy Ł sie ogarnal poszedl do lozka, poczlapalam za nim, przypolipowalam sie do jego pleckow, nie moglam zasnac bo co chwile praktycznie chodzilam do lazienki a to dlatego ze wieczorem zawsze mam zgage masakratora i wypijam wtedy litry wody  i generalnie udalo mi sie pospac ogolem jakies 4 godz wiec nie jest zle bo gdzies przed 3 jeszcze nie spalam a pozniej pamietam jak przez mgle ze chodzilam do tej lazienki i w ogole przydarzylo mi sie cos dziwnego bo czulam autentycznie jak mam skurcz miesni posladkow  i do tego macica i tak mnie bolalo ze snilo mi sie ze jestem na porodowce (to byl drugi krotki sen tej nocy  )
|
oj Lulek, dobrze ze juz odpuszczasz z tą pracą to sobie odpoczniesz 
Cytat:
Napisane przez tusia872
dziewczyny nastepne pytanie z seri głupich
w wózku jest materacyk i czy na niego sie jeszcze kładzie jakis kocyk czy cos czy juz nie 
masakra takie pytanie mnie dopadaja
|
moje koleżanki kładły kocyk 
Cytat:
Napisane przez irmith
Właśnie czy wasze maluszki kopią tak spektakularnie jak na tych filmikach chyba Natki i cotki??? Moja malutka czuję że się kręci, wypina pupencję czasem odrobinkę boleśnie, czuję że coś tam robi w środku ale nagrywać nie mam co bo to prawie niewidoczne jest  powiedzcie jak to wygląda u was??? W nocy moja malutka chyba śpi razem ze mną.
|
moja się spektakularnie wypina... ale czasem szaleje tak, ze cały brzuch z prawej na lewą się przesuwa za to w nocy jest bardzo grzeczna, jak ja sie obudze celem przewrócenia na drugi bok to czuje ze ona tez sie przewala, ale potem spi 
Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21
wieczorkiem wizyta u ginki  ach w końcu, tak dawno nie widziałam małego 
|
za wizytę
|
|
|