Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Vademecum antykoncepcji!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-28, 13:25   #2258
masija
Zakorzenienie

Dot.: Vademecum antykoncepcji!

Cytat:
Napisane przez Peyton22 Pokaż wiadomość
hmmm... ale o jakie informacje Ci chodzi ? Dużo rzeczy możesz znaleźć tu na forum, a wiele potrzebnych informacji zawiera ulotka. Ja biorę yasminelle i do każdego opakowania jest dołączona nie ulotka a dosłownie książeczka, w której można przeczytać wszystko co związane z tematem tabletek
Ale ja nie biorę żadnych tabletek właśnie
Do tego się na razie przymierzamy
Dlatego chodzi mi o to, żeby znaleźć stronę gdzie jest mn.więcej wszystko w pigułce, wytłumaczone tak na chłopski rozum, bo to dla TŻta. Nie będę mu przecież kazała śledzić całego forum..bo mnie to już nuży a co dopiero jego a sama mu tego zbyt dobrze nie wytłumaczę.
Tym bardziej, że on chce wiedzieć sam, sam chce czytać. Cieszy mnie to, bo mówi, że boi się o mnie, chce wiedzieć jakie są zagrożenia, etc.
Sama dopiero się uczę wszystkiego.

Zamierzamy iść razem do gina ale najpierw chciałabym, żeby i on miał odpowiedni wstęp do tabletek..

I o to mi chodzi-czy znacie DOBRE strony internetowe z których same czerpałyście wiedzę?

Pozdrawiam

Cola Ola hah nawet tutaj na wizażu niepokalane poczęcie często ma miejsce, więc do takich inf podchodzę wiesz..sceptycznie

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2011-07-28 o 13:27
masija jest offline Zgłoś do moderatora