Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-29, 14:31   #3022
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
brzydal z troskliwych misiów

mówisz że taki dobry? a ile on kosztuje bo chyba groszowe sprawy co?
ja na razie ubóstwiam rimmela za maksymalne wydłużenie
niecale 9zl.
ja nie lubie wydluzajacych tuszow robia mi takie nitki z rzes, dla mnie musi byc mocno pogrubiajacy, a do tego moze byc podkrecajacy albo wydluzajacy i spactacular taki jest- daje mega objetosc rzes jakbym zagescila sztucznymi do tego sa rozczesane i nie posklejane- ma gumowa szczoteczke z zabkami.
najlepszy efekt mega teatralnych rzes mam po 3 warstwach tuszu, jedyny minus ze trzeba go sporo nalozyc bo malo nabiera sie na szczoteczke i trzeba sie namachac ale warto.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez katja_24 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, przyszlam prosic o pomoc
Chcialabym przefarbowac wlosy na blond, od 10 lat mam czarne i juz mi sie zdecydowanie znudzily...Marzy mi sie jakis jasny blond, oby nie kurczakowy. Przed czarnymi wlosami bylam blondynka, rozjasnialam wlosy Palette, nie pamietam numeru, ale a rozjasniajaca o 4-6 tonow i kolor wychodzil wlasnie zoltawy
Czy mozecie mi podpowiedziec, jak pozbyc sie czarnej farby najbezpieczniej (dekolor elgon? prosalon?) i jaka farbe nalozyc na to, co mi wyjdzie? Licze sie z tym, ze po dekolorze wlosy beda rudo-brazowe, ale co z nimi zrobic zeby wygladac jak czlowiek?
Poza tym sama nie wiem, jaki kolor blondu by mi pasowal, opalam sie na zolty braz, mam zielono-szare oczy, naturalny kolor wlosow chyba braz
Jesli trzeba, rzuce fotke, tylko niech mnie ktos oswieci, jak to zrobic?
Aha, wlosy sa w tej chwili do polowy plecow, troche suche ale nie maja rozdwojonych koncow. Niestety cienkie.
Zeby nie bylo, do najpierw pojde do fryzjera, bo lysa łepetyna mi sie nie widzi, ale chcialabym uslyszec jakas opinie.
pokaz fotki z naturalnymi wlosami i buzi a powiemy co ci pasuje, ale z dekoloryzacja to bym radzila pojsc do fryzjera- bo nie masz za wiele pojecia o tym a wlosy latwo zniszczyc.
polecam tez lekture mojego bloga- w podpisie bo tam masz wszystko