Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-29, 15:33   #3578
Nusia7
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim!
Jade dzisiaj do miasta spotkac sie z kolezanka, dam jej kilka lakierow bo jednak te multidimension essence nie pzypadly mi do gustu jesli chodzi o schniecie. Tym sposobem schodze do 99 sztuk w kolorowce
Ja mam 119 sztuk w kolorówce (w tym 43 lakiery, odżywki, itp. do paznokci), ale i tak uważam, że to o wiele za dużo... Najgorzej jest z podkłami - 6

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Moja cudna aktualizacja

A czy te masła będą w Rossmannie albo SP?

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Kupilam wszystko co to chcialam z limitki Essence 50's girls reloaded
obie szminki- nude i czerwona
pedzelek
czerwony lakier
http://m2.paperblog.com/i/41/416351/...-L-B6Io6S.jpeg
http://m2.paperblog.com/i/41/416351/...-L-HzyVoF.jpeg
http://farm7.static.flickr.com/6011/...b44bc66280.jpg
Fajne zakupy

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dobrze, że u mnie nie ma Wispola.
Szkoda, że nie ma u mnie...

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
przestańcie pokazywać te masła, bo w końcu kupię jakieś (nigdy nie miałam masła ) teraz mam skrzypowe, ale to na włoski i nie pachnie bosko... (a mango by mnie skusiło zapachem)
Masła są super

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
(w sobotę przyjechał po mnie na grilla i mu powiedziałam: kochanie, podjedziemy na chwilkę do Wispolu? Wiem co chcę, gdzie ot jest na półce, więc zajmie tylko minutkę - nie było szemrania )
Jak mojemu też tak mówię, to też nie marudzi [choć ostatnio to nawet nie mam kiedy tak mówić, bo jestem zupełnie bez kasy... ]

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Pojawiła się nowa gazetka urodowa w Biedronce - KLIK, biorę się za oglądanie.
Eh ja się chyba wypisuję z tego wątku

Cytat:
Ooo oferta zaczyna się w moje urodziny
To Cię absolutnie nie upoważnia do wykupienia całej oferty

Cytat:
Właśnie weszłam na konto a tam wypłata .... scięło mnie z nóg Jeszcze więcej niż miesiąc temu Ponad 500 zł to prowizja o czym wiedziałam, ale nie sadziłam, ze dostane 15% premii (za poprzedni miesiąc dostałam 20% czyli max, ale byłam pewna że dostane, bo cały czerwiec to istny kocioł był z organizacją gali i szukaniem sponsorów, a ja byłam osobą, która trzymała kontrolę nad papierami, umowami itp)

Byłam wczoraj z TŻ-em na Harrym Potterze Wkurzyłam się, że w Multikinie i Cinemie grają tylko 3D i poszliśmy do małego kina na Rynku na 2D. Eh, szkoda, że to już koniec Pamiętam, jak jako dziecko nie mogłam się doczekać kolejnych części książki A jutro chyba pójdziemy do ZOO Miały być w końcu żyrafy (do tej pory nie było), ale nadal dupa...

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2011-07-29 o 15:34
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora