Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-29, 15:57   #3670
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Marta niestety z tym naszym ciałem zawsze coś jest nie tak Co by było gdybyśmy były wszystkie takie idealne

Madzia to fajnie z tym autkiem. Ja mam swój i stoi pod blokiem i chce go sprzedać bo się marnuje

Pietrusia antybiotyk mam nadzieje, że szybko jej zniknie. Moja też jest pogryziona na rączce ma chyba z 4 ukąszenia i też było spuchnięte. Naszczęscie schodzi.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
wpadłam sie przywitać. regularnie was podczytuje ale nie mam chwili zeby pisac.

ten 2,5 godzinny lot był gorszy niż 20 godzinna podróż pociągiem
nie dość, że trzeba było siedzieć na miejscu, to schodzenie do lądowania było dla Nilci dośc bolesne. biedactwo plakało bo tak ją uszka bolał i niestety picie nie pomagało. jeszce nas czeka droga powrotna

poza tym wszystko w porządalu oprócz pogody oczywiście ale nawet ja - człowiek gór marznę tu jak bóbr - brrr! a za to irlandzkie dzieci obsmarane latają w krótkich spodenkach i koszulkach z krótkimi rękawkami
mnie jest zimno na sam ich widok!
jutro wybieramy sie na klify, oby tylko nie padało

miłego dzionka wszystkim życzę
Biedna Nilcia, ale dobrze, że jesteście już na miejscu. Udanego pobytu

Edytowane przez Maria2008
Czas edycji: 2011-07-29 o 15:56
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora